Isparta haricinde tüm illerde yatırımlar ediyor. Isparta'nın kanayan yarası Dereboğazı yolu ise kaderine terk edildi. Yol üzerinde hasar görmüş bilgi işaret levhalarının da uzun zamandır bakımı yapılmadı.

ISPARTA OTOYOLLARDA UNUTULDU

SGK İnceleme Yapıyor, Maaşınız Kesilebilir! SGK İnceleme Yapıyor, Maaşınız Kesilebilir!

Isparta'da otoyol hayalleri Eğirdir ve Sav otoyolları ile başladı. Isparta halkı başlayan çalışmalarla Konya ve Antalya otoyollarının kısa sürede biteceğine inandı. Yüklenici firmanın Eğirdir ve Sav yollarını uzun yıllar hatasından kaynaklı yama yapmasıyla Isparta otoyolda yerinde saydı. 

ÇEVRE YOLU ŞART

Türkiye'nin birçok ilinde yapılan çevreyolları Isparta'da sadece haritaya işlendi. Yol çalışmalarının ne zaman başlayacağı bilinmiyor. 

ASKERİYE ÖNÜNDE YOL DARALTILDI

Sadece Haber32'nin gündeme getirdiği Migros kavşağı askeriye önündeki otoyolda genişletme çalışması yapılması gerekilirken yol daraltıldı. Isparta halkı başka illerde genişleyen yolların Isparta'da daraltılmasına ''asfalttanmı kısılıyor'' tepkisi verdi. 

ISPARTA'DA HIZLI TREN VE OTOYOL PROJELERİ HAYALLERDE KALDI

2021 yılında sadece adı kalan çalışmaların Isparta ekonomisine zararı büyük. Isparta-Konya ve Isparta-Antalya karayollarının duble yol yapılmaması Ispartalıların tepkisine neden oluyor. Isparta ekonomisine büyük katkı verecek hızlı tren projesi de ne zaman yapılır  bilinmiyor.