Isparta Valiliği’nde Vali Aydın Baruş başkanlığında düzenlenen 2023 yılının 2. Birimler Arası Eşgüdüm ve İstişare toplantısına tüm kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile meslek odaları temsilcileri katıldı. Toplantıda kamu kurum ve kuruluşlarının sunduğu hizmetlerin en kaliteli şekilde vatandaşlara ulaştırılmasını sağlamak adına görüş alışverişinde bulunuldu

Toplantının başında bir konuşma yapan Vali Baruş “ Bu ikinci toplantımızda birimler arası eşgüdüm, proje ve çalışmalarını değerlendirmek, birimler arası bilgi alışverişini etkin bir şekilde temin etmek, karşılaşılan sorunlara çözüm getirmek maksadıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz. Birim amirlerimizin çalışmalarında azami gayretleri sarf ettiklerine inanıyorum. Kamu kuruluşlarımız, proje ve çalışmaların istenilen düzeye ulaşması için tüm imkanlarını seferber edeceklerdir. Yerel yönetimler ve sivil toplumla işbirliği bu hususta çok çok önemlidir. Sorunların çözümünde birlikte hareket edilmesi, sorunların çözümüne yönelik proje hazırlanması, ilimiz ve ilçelerimizin ekonomik, sosyal ve altyapı olarak gelişmesine de önemli bir destek verecektir. Bu bağlamda yapılan çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızda da tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın biraz önce belirttiğim işbirliği anlayışı çerçevesinde vatandaşımıza etkin hizmet verme anlayışı içerisinde olacağına inanıyorum” dedi.

İYİ Parti heyetinden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret İYİ Parti heyetinden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret

Ardından Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yaptıkları çalışmaları birer sunum katılımcılarla paylaştı.