Kara Para Aklama İddialarıyla Türkiye Gündeminde Kara Para Aklama İddialarıyla Türkiye Gündeminde

AK Parti’den Isparta Belediye Başkan Aday Adayı olan İrfan Özkutlu, “Şimdi bize düşen tekrar yollara revan olup, Sayın Cumhurbaşkanımıza omuz verip partimizin bayrağını zirveye taşımaktır.

Bu vesileyle Belediye Başkanımız ve Adayımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun diyor, başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

AK Parti’nin Isparta Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Özkutlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in aday olarak açıklanmasının ardından basın açıklaması yayınladı. Özkutlu açıklamasına; “Kader gayrete aşıktır” Aşkım da Sevdam da Isparta! Diyerek 31 mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Isparta Belediye Başkan A. Adayı olarak yola çıktığımız bu süreçte Ak Parti Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Belediye Başkan adayımız belirlenmiştir.

Aday Adaylığım süresince bizimle yol yürüyen, bize omuz veren, destek veren, vefa gösteren ilgi ve desteklerini daima yanımda hissettiğim Muhterem Ispartalı hemşehrilerimize, Milletvekillerimize, AK Parti Isparta İl ve Merkez ilçe Teşkilatımıza, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza teşekkürü bir borç bilirim.

Hepinizden Allah Razı olsun. Şimdi bize düşen tekrar yollara revan olup, Sayın Cumhurbaşkanımıza omuz verip Partimizin bayrağını zirveye taşımaktır. Bu vesileyle Belediye Başkanımız ve Adayımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun diyor, başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum.

İlk günkü aşkla Isparta için canla başla ve Türkiye Yüzyılı yolunda Liderimiz izinde Durmak yok yola devam inşallah” dedi.

Haber32 Haber Merkezi