Isparta’da hafta sonu hava nasıl olacak? Isparta’da hafta sonu hava nasıl olacak?

Rabbimizin rızasına yaklaşmamıza ve müminlerle kardeşlik bağlarımızın pekişmesine vesile olan bir Kurban Bayramına daha bizleri kavuşturan Rabbimize hamd ediyorum. Kurban; Rabbimize, birbirimize, hakka, hakikate, iyiye, doğruya, güzele, yakın olmak demektir. Hz. İbrahim'in adanmışlığı ve Hz. İsmail'in teslimiyetinin simgesi, Rabbimizin müjdesi olan Kurban Bayramı’nın rahmet ve bereketinin sıkıntılarımızdan kurtuluşumuza vesile olmasını diliyorum.
 
Bayramlar milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, manevi hasletlerimizi geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir. Bayramlar toplumsal ilişkilerimizde birbirimize ihtiyacımız olduğunu, en büyük toplumsal gücümüzün birlik ve beraberliğimiz olduğunu, aile bağlarımızın bizim için ne kadar önemli olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatır. Bayram sevincimizi hep beraber, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları çerçevesinde sevinç ve coşku ile bir bütün olarak yaşamak, kardeşlik ve dayanışma iklimini güçlendirmek, küslükleri ortadan kaldırmak için önemli bir fırsattır.

Başta üyelerimiz ve esnaflarımız olmak üzere, aziz milletimizin ve tüm Müslüman kardeşlerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı yürekten tebrik ediyor; bu bayramın, barış, mutluluk ve huzurun yeryüzüne hâkim olduğu bir dünyanın inşasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.