Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı Ve Yönetim Kurulu Üyeleri İle Gül Petek Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetimi Isparta Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik Ve Yönetim Kurulu Üyeleri İle Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin Ve Yönetim Kurulu Üyelerine Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular.

Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı Ve Yönetim Kurulu Üyeleri 1 Ekimde Yapılan Isparta Ticaret Ve Sanayi Odası Seçimlerinde Üyelerin Oylarıyla Seçilen Isparta Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik Ve Yönetim Kuruluna Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular. Ziyarette Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı Arazisi Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Üyeleri Tarafından Verilen Ve Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Tarafından İnşaatı Yapılan Tobb Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin Yapılış Aşamasından Bugüne Kadar Olan Süreci Hakkında Bilgiler Verdi.

Okulun Açılması İçin Itso Başkanımız Sayın Metin Çelik’ İn Büyük Emeklerinin Olduğundan Bahseden Boyacı, Okulun Yapımında Emeği Geçen Tüm Devlet Erkenına Teşekkür Etti. Gül Küçük Sanayi Sitesi İçerisinde Eğitim Veren Okuldaki Bölümler Hakkında Bilgiler Veren Boyacı, Yeni Açılabilecek Bölümler İçin Isparta Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik Ve Yönetim Kurulundan Desteklerini İstedi. Boyacı, Köylerde Okuyan Öğrenclere Okulumuzun Tanıtımında Ve Okulda Eğitim Gören Öğrencilere Burs Verilmesi Hususunda Destek Verilmesini İstedi. 

Isparta Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik’ Te Tobb Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Açılacak Bölümlerden, Okulda Eğitim Gören Öğrencilerin Yurt Ve Barınma İhtiyaçları Noktasında, Okulun Kimya Bölümünde Eğitim Gören Öğrenciler Tarafından Üretilen Temizlik Malzemesi Ürünlerinin Pazarlanması Noktasında Ve Okulda Eğitim Gören Öğrencilerin Staj Ve Okul Sonrası Çalışması Noktasında Her Türlü Desteği Vereceklerini Söyledi. 

Antalya'da Denetimler Hız Kesmedi Antalya'da Denetimler Hız Kesmedi

Daha Sonra Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yine 1 Ekimde Seçimi Yapılan Seçimi Kazanan Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin Ve Yönetim Kurulu Üyelerini Ziyaret Ettiler. Ziyarette Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı, Gül Küçük Sanayi Sitesi İçerisinde Eğitim Veren Tobb Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Hakkında Bilgiler Verdi.

Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği İle Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından İmzalanan Protokol Kapsamında Isparta Ticaret Borsasının Yükümlülükleri Hakkında Bilgi Verildi. Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin Ziyaretten Dolayı Teşekkür Etti Ve Gül Küçük Sanayi Sitesine Ve Okula Her Zaman Destek Vereceklerini Söyledi.