Akgün şunları söyledi:

"1992'de kurduğumuz Yalvaç Yüksek Öğretim Vakfı kanalıyla, müracaat eden ihtiyaç sahibi, başarılı ve Yalvaç'lı öğrencilere burs sağlıyoruz. Gelirimiz hayırsever insanların katkıları ile oluşuyor.

Ekonomik zorlukların yaşandığı bu günlerde, gurbet ellerinde okuyan öğrencilerimizin okullarını rahatça tamamlayabilmeleri ve yaşamlarını sürdürebilmeleri için Vakfımız cüzzi de olsa bir katkıda bulunmaktadır.

Bu yıl 122 öğrenciye burs veriyoruz. Bunun 20'sini bir hayırseverimiz karşılamış, kalanını da sizlerin destekleriyle karşılamaya çalışıyoruz. Ekonomik nedenlerle bazı hayır sahiplerinin taahhütlerini tam olarak yerine getirememesinden dolayı kalan 102 öğrenciye sizlerin de bir katkısını bekliyorum.

Nisan Ayında Marketlerde En Çok O Zamlandı Nisan Ayında Marketlerde En Çok O Zamlandı

Ramazan ayında bulunduğumuz bu günlerde öncelikle ramazanınızı kutlar, katkılarınızı bekler, aşağıda belirttiğim IBAN numarasını yakın dostlarınızla paylaşmanızı dilerim. Ayrıca her yıl burslarımız devam edeceğinden eğitim dönemi başında katkıda bulunabileceğiniz miktarı bizimle paylaşmanızı ve ihtiyaç sahibi, başarılı Yalvaç'lı öğrencilere bu vakfa başvurabileceklerini bildirmeniz, bir evladımızın okumasına yardımcı olacaktır.

Her türlü katkınız için şimdiden Vakıf yönetimi adına teşekkür ederim."dedi.

Haber Merkezi