Öğrenci Haberleri

öğrenci haberleri ve güncel öğrenci gelişmeleri, öğrenci ile ilgili tüm video, öğrenci fotoğrafları ve öğrenci haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki tercih süreci bugün sona eriyor.

Isparta

Ülkemizin dört bir aynından gelen genç bireylerle büyümeye devam eden SDÜ Ailesi, yeni öğrencileriyle buluşmak için heyecanlı bekleyişini sürdürüyor.

Isparta

Bugün, kamuda memur olmak isteyen adayların katıldığı KPSS Lisans sınavı başladı. Sınav maratonu ilk olarak Genel Kültür ve Genel Yetenek...

Isparta

Isparta'da Kamu Personeli Seçme Sınavı nedeniyle öğrenciler sınavda ter dökerken aileleri de bahçede ter döktü.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde açılan Beslenme ve Diyetetik Bölümü, bu yıl ilk kez öğrenci kabulüne başlıyor.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi yemekhane hizmetlerinde çalıştırılmak üzere beş (5) kısmi zamanlı öğrenci alınacak.

Isparta

SDÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesinin 13’üncü bölümü olarak açılan Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü bu yıl ilk öğrencilerini alacak.

Isparta

Isparta’da bugün okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere toplam da 87 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Isparta

Şehit Tevhit Akkan Kız Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencileri, 'Okulumu seviyorum, sağlığım için pedallıyorum' projesi kapsamında bisiklet turu yapacak.

Isparta

Bahçelievler Mahallesinde bulunan özel bir kız öğrenci yurdunda akşam yemeğinin ardından çok sayıda öğrenci rahatsızlandı.

Isparta

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğrencisi Hilal Uysal, resim sergisini Ayanoğlu Halı ve Sanat Galerisinde...

Isparta

Isparta’da öğrenciler, laboratuvar etkinliğinde doğal ürünlerin kozmetik ürünlere nasıl dönüştürüldüğünü deneyimlediler.