Geçtiğimiz hafta ekranlarda yeşilin hakim olduğu kripto para piyasaları, bu hafta da benzer bir seyir izlemeye çalışıyor. Bitcoin ETF'lerine yönelik artan ilgi, kripto para piyasalarını destekleyen faktörler arasında yer alıyor.

Lider kripto para birimi Bitcoin, geçtiğimiz hafta 73.798 dolar seviyesini aşarak yeni bir rekor kırdı. Bugün ise Bitcoin, 68.080 dolar seviyesinde yatay bir seyir izliyor. Bitcoin'in hareketleriyle birlikte altcoinlerde de genel olarak yukarı yönlü bir eğilim gözlemleniyor.

Altcoinler arasında en büyüğü olan Ethereum ise bugün 3.585 dolar seviyesinde bulunuyor. Kripto para piyasalarındaki yükselişin ardından, Binance'ın yeni CEO'su Richard Teng, Bitcoin için yeni bir hedef fiyat öngörüsünde bulundu. Teng, kurumsal yatırımcıların Bitcoin ETF'lerine olan ilgisinin artmasıyla Bitcoin'in 80 bin doların üzerine çıkabileceğini belirtti.

Teng, verdiği tahminin yatırım tavsiyesi olmadığını ve kişisel görüşü olduğunu vurgulayarak, rallinin düz bir çizgi olmayacağını ve piyasada iniş çıkışların olmasının sağlıklı olduğunu dile getirdi.

Küresel piyasalardaki gelişmelerin kripto para piyasalarını etkilediğine dikkat çekiliyor. Bu hafta ABD'de yapılacak olan Fed faiz kararı, küresel piyasaların yanı sıra kripto para piyasaları üzerinde de etkili olabilir. Fed'in faiz oranlarını değiştirmemesi ve yüzde 5,25 - 5,50 aralığında sabit tutması bekleniyor. Ancak Fed Başkanı Powell'ın toplantı sonrası yapacağı açıklamaların, para piyasalarında hareketlilik yaratabileceği öngörülüyor.

Su Perdeli Yaş Boya Kabini Nedir İşletmelere Sağladığı Faydalar Nelerdir? Su Perdeli Yaş Boya Kabini Nedir İşletmelere Sağladığı Faydalar Nelerdir?

Haber Merkezi