Camilerden ezan ve sala sesine tahammülü olmayanlar bu kez camiden çav bella dinletmeye hiç utanmadılar. Bu ülkede yaşayan insanların dinine, inancına, kutsal değerlerine saygısı olmayanlar bugün yine iş başına geçmiştir. Bunu yapan grup dün Cumhurbaşkanımıza hakeret eden, tehdit eden, saray rejimi diyen grupla aynı zihniyete sahiptir.  Siz her gün kendinizce kaos ortamı yaratmaya çalışıp, hükümeti erken seçime zorlamaya çalışıyorsunuz. Ben size bir şey söyleyeyim başaramayacaksınız. Siz yenilgi yenilgi bu hale geldiniz ve diptesiniz. Siz bu tür hareketlerle hiçbir yere gidemezsiniz.

Siz bu milletin dini değerlerine, inançlarına, kutsal saydıklarına saygı göstermediğiniz sürece, ne yaparsanız yapın bir adım bile gidemeyeceksiniz. Siz bu ülkede yaşayan insanların dilinden anlamıyorsunuz. Her türlü pisliği yapmaya da çekinmiyorsunuz. Siz koltuk için PKK ile ortaklık bile ettiniz. Bunu size sorunca da sanki normal bir siyasi davranışmış gibi bunu halka lanse etmeye çalışıyorsunuz. PKK ile oturup anlaşmak hiçbir zaman normal olmadı ve olamaz. Siz bunu bu halka yediremeyeceksiniz. Teröristler ile hiçbir zaman aynı yolda yürümedik. PKK hiçbir zaman kürt kökenli kardeşlerimizin temsilcisi olmadı. Ak Parti bu ülkede yaşayan bütün bireylerin oyuna taliptir. Ancak ve ancak teröristler, terörist ruhlu ve vatan hainlerinin oylarına talip değildir.  

Bizim davamız memlekettir, millettir.  Biz bunlar için ne gerekiyorsa yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz. Siz ancak ülkede kaos çıkması için boş gündem oluşturmaya devam edin. Siz de gayet iyi biliyorsunuz ki pandemi döneminde oylarınız düştü. Bunun için panik içindesiniz ve ne yaptığınızı, ne söylediğinizi bilmez bir tavırla hareket ediyorsunuz. Bu düşüşün paniklemesidir. Millet kimin ne yaptığını gayet iyi biliyor.

Siz yanlış yolda ve yanlış taraftasınız. Sizin tarafınız millet ve memleket olması gerekirken, siz Atatürk’ü zırh olarak kullanıp bu ülkede güzel olan ne varsa hepsini yıkmaya yemin etmiş bir grupsunuz. Allah size bu fırsatı hiçbir zaman vermeyecek inşallah. Atatürk’ü bırakın kenara hiçbir şeyiniz yok bu memlekette. Zaten Atatürk’de sizin değil onu da söyleyeyim. Atatürk bu milletin ortak paydasıdır. Ancak siz bunu neden bırakmıyorsunuz?  Çünkü sizin alanınız dar, sizin bu millete verecek hiçbir şeyiniz yok.  Sizin amacınız nefsinizi tatmin etmek. O koltuğa oturalım da artık ağzımıza ne gelirse söyleyelim, bize bir şey derlerse de laiklik diyelim, diktatör diyelim, hakaret edelim diyensiniz.

Sizin bu yaptıklarınızın hesabı bir gün muhakkak sorulur. Siz kendinizi başı boş mu zannettiniz. Biz bu dava için kefenimizi aldık yola öyle çıktık. Biz bu işe geçen pazartesi başlamadık. Sizin kötü planlarınızın hepsini Allah’ın izniyle boşa çıkaracağız.