Isparta 32 spor transfere doymuyor. 1. Transfer ve tescil döneminin bitimine 3  gün kala  merkez orta sahaya bir takviye daha yaptı ve geçtiğimiz sezonlarda  formamızı giyen 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu Cem Özdemir’i transfer etti.

            Edinilen bilgilere göre, son olarak Etimesgut Belediyespor forması giyen Cem Özdemir ilimize gelerek transfer görüşmelerine başladı ve Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir ve teknik heyetin olumlu rapor vermesinden sonra transfer gerçekleşti.

Kıdem Tazminatında Yeni Düzenleme Kıdem Tazminatında Yeni Düzenleme

            Cem Özdemir’e hoş geldin der, başarılar dileriz.

            CEM ÖZDEMİR KİMDİR:

            27.07.1992 Adana – Seyhan doğumlu - 31 yaşında- 1.80 m. Boyunda – U-18 Milli takımında oynadı. Merkez orta saha oyuncusu- Değeri:100 bin Euro

            OYNADIĞI TAKIMLAR :

            Seyhan Belediyespor alt yapısında futbola başladı. Adanaspor-Sivasspor-Karabükspor-Manisa B.B. spor-Vanspor-Fethiyespor-Adanaspor – Isparta 32 spor ve Etimesgut Belediyesporda oynadı.

BONUS MUSTAFA DİLER, OLMADI

Öte yandan,  hemşehrimiz, 27 yaşındaki   Bonus Mustafa Diler ve kulübü Arnavutköy Belediye gençlik sporla yapılan transfer görüşmelerinden bir sonuç çıkmadı.

Merkez orta saha oyuncusu olan hemşehrimiz Mustafa Diler’in transferi başka bahara kalırken, 30.06.2024’e kadar sözleşmesi bulunduğu için kulübünün Bonus Mustafa  Diler’i  bırakmak istemediği de,  gelen bilgiler arasında./Sedat Cican