Şarkikaraağaç’a bağlı Çiçekpınar Belediyesi, yaptığı çalışmalar ile bir yandan Tarım İl Müdürlüğü ve Ziraat Fakültesi ile birlikte Mera Islah projesini beldeye kazandırırken, diğer bir taraftan da altyapısı tamamlanan yolların parke döşeme işine hız kesmeden devam ediyor.

Çiçekpınar Belediyesi araç envanterine 2023 model Fiat Egea kazandırıldığı bilgisini de veren Belediye Başkanı Memiş Kaynak,"Belediyemiz envanterine bir araç daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri sayın Dr. Hayri Baraçlı beyefendiye, TBB Genel Sekreter Yrd. sayın Halil İbrahim Azal beyefendiye ve bizi hiç yanlız bırakmayan ülküdaşım sayın Fuat Ülger beyefendiye şahsım ve belde halkım adına sonsuz şükranlarımı sunarım. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yüzde 100 Faiz İndirimli Krediler Yolda Yüzde 100 Faiz İndirimli Krediler Yolda

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen,2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının son gününde Şehit Hüseyin Şeker Ortaokulu ve İlkokulu öğrencilerine karne hediyesi veren ve üstün başarılarından dolayı 2 öğrenciyi de bisikletle ödüllendiren Belediye Başkanı Memiş Kaynak beldenin gelişimi gibi belde öğrencilerinin eğitimi konusunda da hassas olduklarını kaydetti.

/ Elif AKGÜL