TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, Federasyonun liglerin 26 Ağustos’ta başlayacağını açıklamasının ardından topbaşı yapmaya hazırlanıyor. Yeşil – Pembeli teknik heyetin, futbolcuların 10 Temmuz’da toplayarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacakları bildirildi.

Bölgenin en büyük fuarı SANTEK açılıyor Bölgenin en büyük fuarı SANTEK açılıyor

26 Ağustos’ta başlayacak olan 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Ispartaspor’da yeni sezon hazırlıkları başlıyor. Yeşil – Pembeliler lige iki etapta hazırlanacak.

İLK ETAP KAMPI DAVRAZ KAYAK MERKEZİNDE

Yeşil – Pembeli ekip yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 10 Temmuz’da topbaşı yapacak ve Davraz Kayak Merkezinde birinci etap kampına başlayacaklar. 11 Temmuz’da başlayacak olan söz konusu kamp, 21 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Birinci etap kamp sonrası Teknik Direktör Hakan Karaca tarafından futbolculara iki gün izin verilmesi ve ardından ikinci etap kampa geçilmesi bekleniyor.

İKİNCİ ETAP KAMPI AFYON’DA

Bu doğrultuda; Ispartaspor’un ikinci etap kampı da komşu il takımı Afyon’da gerçekleştirilecek. 22 Temmuz itibariyle başlayacak olan ikinci etap kampı ise 28 Temmuz’da sona erecek. Daha sonra Isparta’ya dönecek olan Yeşil – Pembeli ekibin önünde yine bir hayli uzun süre olduğu için takım kalan sürede bu defa tesislerinde yeni sezona hazırlanacak ve 26 Ağustos tarihinde başlayacak olan ve sezonun ilk maçı için çalışmalara başlanacağı bildirildi.

Teknik Direktör Hakan Karaca, yapılacak olan bu müsabakalarda takımın fizik - kondisyon ve taktiksel durumunu analiz edecek. Karaca; “10 Temmuz’da tesislerde toplanarak yeni sezonun çalışmalarına başlayacağız” dedi.

Stadyumun yanındaki Kulüp Tesislerinde bir araya gelecek oyuncular, Teknik Direktör Hakan Karaca nezaretinde çalışmalara başlayacak. Yeşil – Pembeli ekip topbaşı yaptıktan sonra iki ayrı kamp dönemi ile yeni sezona hazırlanacak.