Isparta Belediyesinden Kritik Duyuru Isparta Belediyesinden Kritik Duyuru

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, Profesyonel Halkla İlişkiler Tanıtım Araştırmaları dersi kapsamında, “Güvenli Patiler” projesiyle Boğaziçi Kolejindeki anaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

İletişim Fakültesi öğrencileri Dilan Kartal, Gözde Günay, Altay Kara, Şaver Buğdaycı, Buse İnce, Serhat Güneş ve Gizem Yılmaz proje kapsamında ilk gün anaokulu öğrencilerine hayvanlara nasıl davranılması gerektiği ile ilgili eğitici bilgiler verdi. Yüz boyama gibi etkinlikler gerçekleştirmenin yanı sıra Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün’ün katkılarıyla hazırlanan kedi kulübelerine el baskısı yapan çocuklar eğlenceli vakit geçirdi. Gün sonunda öğrenciler “Mete ve Pati’nin Hayvan Dostları” adında tiyatro oyununu sergiledi. Ayrıca çocuklara rozet hediye edildi. Daha sonra Boğaziçi Koleji anaokulu öğrencileri, SDÜ kedi noktalarına yerleştirilen kulübeleri ziyarette bulundu. Kendilerinin de el baskısı yaptığı kulübelerin önüne su ve mama koyuldu. Düzenlenen etkinliklere katılan Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün, “Bu proje sayesinde "Anne, çantamda mamam olsun yolda kedi görürsem mama vereceğim" diyecek çocuklar yetişiyor. Ben bu projeye destek sağladığım için çok memnunum. Proje yürütücülerine de ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

Proje sorumlularından Buse İnce ise “Yapmış olduğumuz projenin başarılı bir proje olduğunu düşünüyorum. Proje sonunda öğrencilerin hayvanlara nasıl yaklaşmaları gerektiğini aşıladığımızı düşünüyorum.” diye konuştu.

Haber Merkezi