Sdü Haberleri

sdü haberleri ve güncel sdü gelişmeleri, sdü ile ilgili tüm video, sdü fotoğrafları ve sdü haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği, hastane personeline uyarı mesajı gönderdi.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi ulusal ve uluslararası standartlara sahip spor salonları yenilenerek modern bir görünüm kazandı.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezince düzenlenen “Keşif Isparta”nın yeni dönem gezileri başladı.

Isparta

SDÜ öğrencileri kampüs içerisindeki duraklarda otobüs beklerken yaşadıkları zorlukları dile getirerek, toplu taşıma hizmetlerinde ek sefer talebinde bulundular.

Isparta

SDÜ’nün projesi, meme kanserine yönelik umut verici bir tedavi stratejisi geliştirme hedefiyle destek almaya hak kazandı.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından "Binalarda Enerji Verimliliği ve Başarı Belgesi" ile ödüllendirildi.

Isparta

SDÜ’nün 32’nci yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen törende, üniversiteye önemli katkılar sunan isimler onurlandırıldı.

Isparta

Türkiye’nin önde gelen yükseköğretim kurumlarından Süleyman Demirel Üniversitesi, kuruluşunun 32. yılını büyük bir heyecanla kutladı.

Isparta

SDÜ’nün kuruluş yıl dönümü kutlamasına, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in 32. yıla özel mesajı damgayı vurdu.

Isparta

SDÜ Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'ndan Öğretim Görevlisi Ali Şenkaynağı Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanlığı'na seçildi.

Isparta

Isparta’da SDÜ Fakülte ve Meslek Yüksekokullarında öğrenimine yeni başlamış olan 3 bin 150 öğrenciye bağımlılıkla mücadele kapsamında eğitim verildi.

Isparta

SDÜ Hastanesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Romatoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç Dr. Atalay Doğru, 12 Ekim Dünya Artrit Günü...