Sdü Haberleri

sdü haberleri ve güncel sdü gelişmeleri, sdü ile ilgili tüm video, sdü fotoğrafları ve sdü haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

"Bebek, çocuk, hassas ve kritik grupların giysileri ve oyuncakların kökboyama ile renklendirilmesi yükselen bir değer oldu"

Isparta

SDÜ Medikal Onkoloji Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Nurgül Yaşar, onkoloji hastalarında fiziksel aktivitenin önemine dikkat çekti.

Isparta

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan ve beraberindeki heyet, yeniden Isparta Belediye Başkanlığına seçilen Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Ziyarette Belediye...

Isparta

SDÜ tarafından düzenlenen  “6. Çocuk Müzisyenler Festivali” birbirinden yetenekli çocuk müzisyenleri bir araya getirdi.

Isparta

SDÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, huzurevinde kalan yaşlılara şehir turu düzenledi.

Isparta

SDÜ Öğrencileri ”Doğayı Tanı ki, Zirveye Yolculuk Başlasın" sloganı ile Doğa Bilinci ve Doğa Sporları Farkındalığını Arttırma Projesi gerçekleştirdi.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından, Isparta Özel Huzur Engellilere Bakım Merkezi ziyaret gerçekleştirildi.

Isparta

SDÜ Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Mustafa Karabacak, kalp ve damar hastalıklarından korunmak ve yaşam kalitesini artırmak için önerilerde bulundu.

Isparta

SDÜ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. İbrahim Eren, mevsim değişimlerinin insanın fiziksel ve ruhsal duruma etkilerini anlattı.

Isparta

Süleyman Demirel Üniviersitesi eski İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı ve Rektör yardımcılığı yapanProf. Dr. Gültekin Rodoplu hayatını kaybetti.

Isparta

SDÜ Tıp fakültesinde yatmakta olan bir hasta için B RH (+) kana ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin Kızılay Kan Merkezine...

Isparta

SDÜ ve Isparta Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından üniversite hayatına adım atmaya hazırlanan lise öğrencilerine oryantasyon programı düzenlendi.