Isparta'nın efsane Belediye Başkanı merhum Hasan Balaman'ın oğlu, Muhammet Furkan Balaman, 31 Mart yerel seçimlerinde Isparta Belediye Meclisi'ne girmeye hak kazandı.

Tavuk Etine 1 Yılda Rekor Zam Tavuk Etine 1 Yılda Rekor Zam

Muhammet Furkan Balaman, Isparta Belediye Meclisinde önümüzdeki 5 yıl boyunca belediye meclis üyesi olarak görev yapacak.

AK Parti Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in geçmişe olan vefa örneği olarak kadrosunda yer verdiği Furkan Balaman, genç yaşına rağmen siyaset sahnesinde kendine sağlam bir yer edindi.

Furkan2

Geçmişten günümüze uzanan bir siyaset hikayesinin bir parçası olan Furkan Balaman, babası Merhum Hasan Balaman'ın 2004-2009 yıllarında başkanlık yaptığı dönemlerde zaman zaman belediyeye geldiği günlerde, henüz çok küçük yaşlarda idi.

Aileden gelen siyasi birikim ve tecrübeyi Isparta için var gücüyle kullanmaktan geri durmayacağını ifade eden Furkan Balaman, Isparta'nın geleceğine katkı sağlamak için hazır olduğunu, Türkiye Yüzyılında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir neferi olmaktan gurur duyduğunu, kendisine bu imkanı tanıyan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e de minnettar olduğunu belirtti.

Furkan Balaman'ın, Isparta Belediye Meclisi'nde görev alacak olması, hem gençlerin siyasete olan ilgisini artırması hem de babasının izinden gitme kararlılığıyla siyasi arenada takdirle karşılanıyor.

Haber32-Nadir Öngören