Isparta Müftülüğünde göreve başlayan Destek Personeli (Aşçı, Temizlik, Koruma ve Güvenlik Görevlisi) "Oryantasyon Eğitimi"ne alındı.

Dağcılar tecrübelerini AFAD personeline aktardı Dağcılar tecrübelerini AFAD personeline aktardı

Personelin görev alanı ile ilgili bilgi ve becerilerini artırmak, kurum aidiyetlerini güçlendirmek, görevlerinde etkin ve verimli olabilmelerine katkı sunulması amacıyla verilen Oryantasyon Eğitimi 22/25 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Eğitime katılan personele konuşan İl Müftü Vekili Seyit Böğet, "Isparta Müftülüğüne farklı meslek gruplarından toplam 21 personelin ataması yapıldı ve görevlerine başladı. Bizler de 4 gün boyunca yeni göreve başlayan personelimize Oryantasyon Eğitimi gerçekleştirdik. Bu programın asıl amacı kurumumuzu tanıtmak, sizlerin görev tanımını yapmak ve bu görevleriniz içerisinde özellikle dikkat etmeniz gereken hususları sizlere hatırlatmak. Sizler artık Dünya genelinde hizmet veren Diyanet İşleri Başkanlığı’nın birer mensubu oldunuz. Allah Teala; 'Kim devlet malına ihanet ederse, yarın kıyamet gününde onun vebaliyle gelir' buyuruyor. 'Allah bizi her an görüyor ve murakabe ediyor' diye düşünmemiz ve ona göre işimizi yapmamız lazım.  Görevleriniz hayırlı ve mübarek olsun. Allah utandırmasın" İfadelerini kullandı.

Program, katılım belgesi takdimiyle sona erdi.

Haber Merkezi