Diyanet-Sen Teşkilat Eğitim Programı münasebetiyle teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İrfan Kaşıkçıoğlu, Diyanet-Sen Sosyal ve Eğitim hizmetlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kerim Alptekin Isparta'ya geldi.

Isparta Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen Programın, açılış konuşmasını Diyanet-Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun yaptı. Tosun, 'Köy köy belde belde mahalle mahalle dolaşılmadık yer bırakmadık, bırakmayacağız' dedi. 'Personelin her daim yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz' cümleleri ile konuşmasını noktaladı.

Tosun'un ardından kürsüye, Teşkilatlanmadan sorumlu Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı İrfan Kaşıkçıoğlu geldi.

Isparta'da Motosikletin İçine Yılan Girdi Isparta'da Motosikletin İçine Yılan Girdi

Kaşıkçıoğlu, Sendikacılığın, 'Sendikal faaliyetler üzerinden geçinmekle değil'; Sendikacılığın, Bir Dava meselesi' olduğunu vurguladı. Öte yandan da, 'Hangi sendikadan olursa olsun, hatır sormanın, ilgi alaka göstermenin' ehemmiyetine değindi. Ayrıca, 'Düğün, hasta, cenaze ziyaretleri konusunda, personelin yalnız bırakılmaması' üzerinde durarak, Sendikacılığın birlik ve beraberliği pekiştirmekle olacağını ifade etti.

Kaşıkçıoğlu'nun ardından, Diyanet-Sen Sosyal ve Eğitim hizmetlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kerim Alptekin kürsüye geldi.

Alptekin 'Sosyal medyanın, günümüz toplumundaki etkisine' ve 'Yapay zeka sayesinde, insanların doğru veya eğriye yönlendirildiğini, personelin bu konuda dikkatli olmasının' altını çizdi.

Ayrıca; Resmi Diyanet-Sen Sayfası üzerinden, personelin sınavlara hazırlanabileceği kısımları tanıttı. Gündelik hayatta da, mali yönden etkili olacak "Diyanet-Sen Dijital Kimlik" uygulamasını anlattı.

Gerçekleştirilen program sonunda da, Diyanet-Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun, Diyanet-Sen teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İrfan Kaşıkçıoğlu; Diyanet-Sen Sosyal ve Eğitim hizmetlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kerim Alptekin'e hediye ve çiçek takdiminde bulunarak, programa katılan misafirlerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Haber32 – Özge Kılınç