Sektördeki 18 yıllık tecrübesiyle doğal yöresel ürün grupları üzerinde çalışan Kadirzade markası, tüketiciyi sağlıklı, kaliteli ve güvenilir ürünlerle buluşturmak amacıyla Iyaş AVM’de iki haftadır açtığı ürün sergileme stant çalışmasını Pazar günü akşam saatlerinde tamamlayacak. Marka iddiasını değerlendirmek için sağlıklı, doğal ve kaliteli beslenmeye önem verenlerin bu stantı mutlaka gezip görmesi ve tadım yapması gerek.

Halkın yoğun ilgi ve beğenisini gören stantta ürün çeşitliliği bir hayli fazla.

Altın ve Döviz Piyasasında İlginç Gelişmeler Oluyor Altın ve Döviz Piyasasında İlginç Gelişmeler Oluyor

Kara mürver özü, çam kozalak özü, keçiboynuzu özü, üzüm pekmezi, karadut özü, kızılcık özü, yabanmersini, lavanta özü, nar ekşisi, üzüm sirkesi, elma sirkesi, alıç sirkesi, karadut pekmezi, andız pekmezi, süt reçeli, damla sakız reçeli, cevizli incir tatlısı ve saymakla bitmez daha bir çok ürün raflarda yerini alarak lezzet severlerin damak zevkine sunulmuş durumda.

Stresli günlerinizi rahatlatacak doğal antidepresan yaban mersini özünden, yüksek enerji kaynağı soğuk sıkım keçiboynuzu özüne, kansızlık ve düşük kan şekerine birebir iyi gelecek karadut pekmezinden C vitamini açısından oldukça zengin kızılcık özüne, vücuttaki yağların daha hızlı yakılmasını sağlayıp kilo vermenize yardımcı olacak mide dostu kekik suyundan bir türlü bitmek bilmeyen öksürük ve sökülmeyen  balgamla mücadele etmenize yardımcı olacak andız pekmezine kadar  sayısız doğal lezzet sunarak alanında öne çıkan isim Kadirzade, markası altında tüketiciye yalnız besleyici değil aynı zamanda şifa içeren zengin ürün seçeneklerini birlikte sunuyor. / Elif AKGÜL