Sağlık alanında uzun yıllardır Isparta’da hizmet veren KBB Uzmanı Dr. Ahmet Turan Özgül, meslektaşı olan oğlu Ozan Özgül’ün mutlu gününe ortak olmanın sevinç ve heyecanını yaşadı.

Dr. Ahmet Turan Özgül ile Eğitimci Derya Özgül’ün oğlu Dr. Ozan Özgül, Melek-Ali Şakir Ailesinin kızı Av.Selin Şakir ile hayatını birleştirdi.

Geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi günü gündüz Tera Garden Palace Avangarde’de davetlilere yörenin geleneksel düğün yemeği ikramı  yapıldı ve aynı gün akşamında  geleneklerin yaşatıldığı kına gecesi töreni gerçekleştirildi. Bir sonraki gün de Barida Otel’de ağırlanan davetlilere Türk Mutfağının seçkin lezzetleri ikram edildi. Sağlık sektörü ağırlıklı olmak üzere ,gerçekleşen muhteşem düğünde iş dünyasından siyasete oldukça yoğun bir davetli  grubu ağırlandı.

Bu mutlu günlerine ortak olan dostlarına aile adına teşekkür ettiğini ifade eden Dr. Ahmet Turan Özgül, yaptığı kısa açıklamada “En değerli günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, uzaktan yakından düğünümüze teşrif eden, mazereti nedeniyle katılamayıp arayan, çicek gönderen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Geçirecekleri balayı sonrası yaşamlarını Antalya’da sürdürecek olan genç Özgül Ailesi’ne kurdukları yuvalarında ömür boyu mutluluklar dileriz./ Elif AKGÜL

Yalvaç heyetinden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret Yalvaç heyetinden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret