Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Ahmet Önder Topçu, Kadın Aile  Çocuk ve Engelli Politikaları KAÇEP İl Başkanı Fatma Karaaslan Cıgalı, KAÇEP Başkan Yardımcısı Mediha Zümre ve Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez ile birlikte Mehmet-Ayşe Şentürk çiftinin özel gereksinimli melekleri Nihal’in 13. doğum gününe katıldı.

Isparta'da nöbetçi eczaneler (3 Mayıs Cuma) Isparta'da nöbetçi eczaneler (3 Mayıs Cuma)

Şentürk Ailesinin evinde gerçekleşen kutlamaya özel çocuklarıyla katılan anneler “Dünyaya bir daha gelsek yine bu meleklerin annesi olmak isterim” vurgusu yaparken, yine özel bir çocuk, bir meleğin annesi olan KAÇEP Başkanı Karaaslan Cıgalı şu açıklamada bulundu: “Farklı özel gereksinimleri olan yavrularımız ve aileleri ile biraraya geldik. Milletvekili Adayımıza  gösterilen yoğun ilgi ve sevgi vardı, çünkü ilk defa karşılaşmıyorlar,vekilimizin sevgisini karşılıksız bırakmıyor,çocuklarımızda kendilerini çok seviyorlar.”

Özel çocukların yoğun sevgisini yaşamaktan duyduğu  mutluluğu ifade eden MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez ,”Her zaman olduğu gibi sözde değil özde yanınızda olacağız. Söz verdiğimiz gibi "DÜNDE, BUGÜN DE, YARIN DA KALBİNİZ KADAR YANINIZDAYIZ”dedi. / Elif AKGÜL

mhp5mhp6mhp4mhp2mhpmhp1