Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Isparta İl Müdürlüğüne bağlı Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi, 2023 yılında 18 kişilik kadrosu ile 47 bin nüfusa hizmet verdi.

Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi, 2023 yılı çalışmalarını şu şekilde paylaştı:

“Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Isparta İl Müdürlüğüne bağlı Aksu Sütçüler Eğirdir ilçelerinden sorumlu Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi 18 kişilik Sosyal hizmet çalışan kadrosu ile 47 bin nüfusa hizmet verirken 2023 yılında;

Mayıs'ın İkinci Yarısında Sıcaklıkların Artması Bekleniyor Mayıs'ın İkinci Yarısında Sıcaklıkların Artması Bekleniyor

1672 Mesleki çalışma, 2842 ziyaretçi, 8476 kayıtlı telefon görüşmesi yapmış, 13 önleme ve eğitim çalışma amaçlı gençlere çocuklara yönelik proje planlayarak uygulamıştır. Aile yapısı Türk toplum yapısını güçlendirmek adına Kültür Sanat Eğitim Spor alanlarında güçlü sağlıklı bir toplum yapma hedefi ile tüm paydaşları ile ilerlemiştir. İlçelerimizde misafir olarak bulunan depremzede vatandaşlarımıza ve deprem bölgesine 3 kez bizzat giderek toplam 50 gün sosyal hizmet görevi icra etmiş, görev bölgesinde bulunan zorlu coğrafi koşullarında gerekirse sırtında engellisini taşımış, aile kadın çocuk yaşlı engelli Şehit yakını ve Gazilerimiz için görevi dahilinde tüm çalışmalarda onurla bulunmuştur.

Kırmızı yelek efsanesini misyon edinmiş, Cumhuriyet ilkelerinden ayrılmaksızın tüm çalışma liderlerimizin desteği ve gücü ile Cumhuriyetimizin 100. Yılında olduğu gibi 101. yılında da görevini yerine getirmeye hazırdır”.

Özge Çelik