Çevre illerden gelen  takviye ekiplerle yaklaşık 400 kişiyle arızalara müdahale eden CK Akdeniz yayınladığı basın mesajı ile 'Sahadayız en kısa sürede arızaları gidereceğiz' mesajı vermişti.

400 Kişilik dev ekiple hummalı bir şekilde çalışmalarına devam eden ekipler arızaları her ne kadar gidermeye çalışsa da HABER32 Whatsapp ihbar hattına şikayetler gelmeye devam ediyor.

Burdur'da Polisten Kaçan Otomobilde Uyuşturucu Çıktı Burdur'da Polisten Kaçan Otomobilde Uyuşturucu Çıktı

Bu kapsamda Işıkkent mahallesi 5724 sokakta 2 gündür elektirk verilemiyor. Sabah saatlerinde elektrik ekiplerinin çalışma yaptığını ardından sokaktan ayrıldığını belirten mahalle sakinleri; 'ekipler müdahale etti ve gitti fakat elektriğimiz  hiç gelmedi yetkililerden bir an önce çözüm istiyoruz dolabımızdaki ürünler bozuldu, doğalgaz çalışmadığı için bizler de zor anlar yaşıyoruz'dediler.

Bir diğer elektrik sıkıntısı yaşayan mahalle ise Hızırbey mahallesi. Kar yağışından itibaren elektriğin ilk kesildiği mahallelerden birisi olan Hızırbey mahallesinde 2 gündür elektrik sıkıntısı yaşanıyor. Yine wp ihbar hattına gelen şikayetlere göre 1547 sokakda yaşayan vatandaşlar elektriğin uzun süredir olmadığını belirterek zor anlar yaşadıklarını belirtti.

ELEKTRİĞİ OLMAYAN MAHALLELERİ VE  SOKAKLARI BELİRTEREK YORUMA YAZARSANIZ 

GEREKLİ FİRMA TARAFINDAN TAKİBİ YAPILACAKTIR.