Babasından edindiği iş tecrübesini kullanarak kendi gül imalathanesini açan Bağcı, sektöre atıldıktan sonra zorlu günler yaşadığını ancak şu anda işlerin rayına girdiğini belirtti. Gül ürünleri imalat ve satışının ekip işi olduğunu vurgulayan Bağcı, sektördeki deneyimini gün geçtikçe artırarak ürün konseptini güçlendiriyor. Bağcı bu sektöre geçmesinin temel sebebinin çocukları için olduğunu belirtti.

Bağcı, gül ürünleri imalatında gül suyu, gül yağı gibi çeşitli ürünleri elde ediyor ve bu ürünleri kendi dükkanında müşterilere sunuyor. İlerleyen zamanlarda lavanta ürünlerini de satışa sunmayı planlayan Bağcı, organik ürünleri tercih ediyor ve doğallığa önem veriyor.

"Emekli olduktan sonra babamdan aldığım gül işi mirasıyla kendi işimi kurma kararı aldım. İlk başlarda zorlandım, çünkü bu sektörde tek başına ayakta durmak kolay değil. Ancak zamanla ekip oluşturduk, ürün konseptimizi güçlendirdik. Şu anda gül suyu, gül yağı gibi pek çok ürün elde ediyoruz ve bunları müşterilerimize sunuyoruz.

Gün geçtikçe iş hacmimizi genişletmeyi düşünüyoruz. Organik ve doğal ürünleri tercih ediyoruz. Müşterilerimize sağlıklı ve kaliteli ürünler sunmak amacındayız. Gelecekte lavanta ürünleri ve orijinal salep içeren dondurma yapma planlarımız var.

İşimizi severek yapıyoruz, bu sektörde başarılı olmanın sırrı sevgi ve tutkudur. Her geçen gün daha fazla müşteriye ulaşarak işimize olan sevgimizi artırıyoruz. İlerleyen zamanlarda daha fazla yenilik ve kaliteli ürünle karşınıza çıkmayı planlıyoruz."dedi.

Halen iş hacmini genişletmeyi düşünen Bağcı, gelecekte orijinal salep içeren dondurma yapma planları yapıyor. Kendi dükkanında müşterilerine sağlıklı ve doğal ürünleri sunma amacında olan Bağcı, işine olan tutkusunu ve sevgisini her geçen gün artırarak başarıyla yoluna devam ediyor.

ÖTV ve MTV Ödemeleri Geri İade Edilecek ÖTV ve MTV Ödemeleri Geri İade Edilecek

Haber/ Ali Rıza Cesur