En düşük maaş alan emekliler için 'Emekli Kartı' adında bir destek programı geliştiriliyor. Bu kart, emeklilerin gıda, doğalgaz ve elektrik masraflarını karşılamak için kullanılabilecek.

Hükümet, özellikle en düşük emekli maaşı alanlara yönelik bu yeni yardım programını hayata geçiriyor. Emekli Kartı, belirlenen harcamalar için belirli bir miktar parayla yüklenecek ve emekli vatandaşların bu harcamalarını karşılamalarına yardımcı olacak. Bu yeni düzenleme, Ramazan Bayramı öncesinde duyurulması planlanıyor.

Asgari ücretle geçinen aileler için de benzer desteklerin geleceğini belirten parti yetkilileri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın düzenli sosyal yardım programlarıyla asgari ücretle geçinen ailelere doğalgaz ve elektrik yardımı sağladığını ifade ediyorlar. Ayrıca, belirli kriterlere uyan ihtiyaç sahibi ailelere ek destekler sunulmaktadır. Bu destekler, yaşlılar, dul kadınlar, muhtaç asker aileleri ve kronik hastalıkları olan vatandaşlar gibi öncelikli ihtiyaç sahibi gruplara yöneliktir.

Bulut Tabanlı Muhasebe Yazılımları Bulut Tabanlı Muhasebe Yazılımları

Haber Merkezi