Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan, dünya turizmine yön veren sektör temsilcilerinin buluşma platformu Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı (EMITT) bu yıl 26. kez kapıları ziyaretçilere açtı. 12–15 Nisan 2023 tarihleri arasında İstanbul'daki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek fuar, geçen yıl 110 ülkeden 33 bin 595 ziyaretçiyi ağırlamıştı.

Güller diyarı Isparta'nın standı ise fuarda ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Metin Çelik fuar kapsamında Isparta standlarını ziyaret ederek, "Turizm Bakanımız Sn Mehmet Ersoy, İBB Başkanımız Sn Ekrem İmamoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn Muhittin Böcek ve Muğla TSO Başkanımız Sn Bülent Karakuş ile görüşme imkanı bulduk. Isparta standımızda görev alan, Valiliğimiz, Belediyemiz, il Turizm Müdürlüğümüz, Gülbirlik personeline Isparta tanıtımına verdikleri emek için teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu.

İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinden Başdeğirmen’e ziyaret İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinden Başdeğirmen’e ziyaret