Isparta’da "Orman Benim" Kampanyası Başlatıldı Isparta’da "Orman Benim" Kampanyası Başlatıldı

Serkan Cengiz, 14 yıllık eşi Funda Cengiz'i aramak için Esra Erol'dan yardım istedi. Funda, yanına 5 yaşındaki çocuğunu alarak 2 ay önce ortadan kayboldu.

İddialara göre olay Isparta'da yaşandı, Isparta'da yanına 5 yaşındaki çocuğunu alarak evden kaçan Funda'nın Mehmet'e kaçtığı iddia edildi. Serkan, eşinin nasıl evden çıktığını anlatan Serkan, "Eşim 2 Kasım'da evden kaçtı. Kamera kayıtlarından bulduk. Mehmet isimli bir adamla Çanakkale'ye kaçmış. Benim eşim kandırılmaya müsait biri. Kendi başına bir şey yapamaz. Konuşamaz, derdini anlatamaz" dedi.

Kendini TUTAMADI

İddiaların odağındaki eş, Funda canlı yayına geldi. Funda, "Ben bunu yaptığım için utanıyorum ama kocam bana çok şiddet uyguladı. Beni kemerlerle dövdü. Kaçtığım gün de beni dövdü. Mehmet ile daha önce 1 kere köyde görüşmüştük. Mehmet benim hayatım" ifadelerini kullandı.

Serkan, çocuğunu çok özlediğini dile getirerek, "Esra abla ne olur çocuğumu görebilir miyim? Çok özledim" dedi. Fakat Funda kabul etmedi. Bunun ardından Serkan gözyaşlarına boğuldu.

Haber Merkezi