Tatil zamanının gelmesiyle beraber vatandaşlar tatil planlarını yapmaya başladı.  Gerek Isparta’da gerek şehrin dışında tatil yapmak isteyen vatandaşlar kiralık araçlara yöneliyor. Firma sahipleri araç kiralamak isteyen vatandaşlara artan talepten dolayı önceden rezervasyon yapmaları konusunda uyardı.

Isparta’da yaz aylarında kiralık araçlara yoğun bir talep olduğunu belirten bir firma yetkilisi; “Yaz aylarında kentimize yoğunlukla gurbetçi vatandaşlar geliyor. Gelen vatandaşlar uçaktan iner inmez orada bulunan araç kiralama fiyatlarını yüksek buluyor. Bu yüzden de kentimizdeki firmalara yöneliyor” dedi.

ARAÇ KİRALARKEN ÇOK DİKKATLİ OLMALIYIZ

Araç kiralarken bazı önemli noktaların olduğunu belirten yetkili vatandaşları şu hususlarda uyardı; “Araç kiralarken tanıdık bildiğimiz firmalardan araç kiralamalıyız. Şu sıralar internette araç kiralamak isteyen vatandaşları dolandıran birçok kişi var. Bunun için vatandaşlar parayı ödeyin aracınızı kapınıza getirelim diyen kişilere çok dikkat etmelidir. Araç kiralanırken imzalamamız gereken bazı evraklar vardır. Bu evrakları okuyup imzalamalıyız. Çünkü içerisindeki anlaşma maddeleri çok önemlidir. Bir de mağdur olmamak adına aracımızı önceden rezervasyon yapılmalı çünkü talepten dolayı istenilen arabayı almak biraz zorlaşabilir.” Dedi.

Isparta'da Otomobil Motosikletle Çarpıştı Isparta'da Otomobil Motosikletle Çarpıştı