Soğuk hava şartlarından dolayı elektrikleri olmadığı için evlerinde doğalgaz yakamayan vatandaşlar çareyi otelde kalmakta buldu. 

Normal şartlar altında şehir de bulunan yerli otel fiyatlarıyla aynı fiyatlara (150 tl'ye) kadar müşteri kabul eden zincir oteller durumu fırsat bilip 150 tl lik otellerin fiyatını geceliği 1200 tl'ye çıkardı. Şehirde ki bir çok otelde boş yer bulamayan vatandaşlar da bazıları zorunlu olarak bu fiyatı kabul ederken bazı müşteriler ise tepki gösterdi.

Normal bir günde gelse 150 TL'ye kalacak olan müşteriler dünkü elektrik kesintisinden dolayı 100 Tl'lik otellerin fiyatının 500 tl olduğunu belirtirken . 250 Tl olan otellerin fiyatı ise 1000 Tl oldu dedi.

BUNU HEP YAPIYORUZ...

Bu tür zor durumlarda vatandaşlara destek olup fiyat artırmak yerine destek olunulması gerekirken fiyat artırma konusunu 'FIRSATÇILIĞI' maalesef ki her durumda yapıyoru. Deprem oluyor 1 tl'lik suyu 5 tl'ye satıyoruz. Yangın çıkıyor 50 Tl'lik yangın tüpleri 250 Tl oluyor. Elektrik kesiliyor 150 tl'lik otel fiyatları 1000 Tl oluyor..

Isparta’da ‘Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği’ Operasyonu Isparta’da ‘Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği’ Operasyonu

TAKDİR SİZ DEĞERLİ KAMUOYUNUN...

CÜNEYT ERBİL