Mehmet Ali Çelik gönderdiği mesajında, yolsuzluktan, hırsızlıktan, yüz kızartıcı bir suçtan dolayı cezaevine girmediğini vurgulayarak şunları söyledi:

“Her gazetecinin başına gelecek bir durumla karşılaştım. Uzun yılların verdiği tecrübeye rağmen bir yazımda dikkatsiz davrandım. Biraz da gazetecilik refleksiyle acele etmemden dolayı kişilere ait TC. kimlik numaralarını yazımda belirttim. Durumu fark edip kısa bir sonra silmeme rağmen alınan ekran kaydı nedeniyle suçlu duruma düştüm.

Altın ve Döviz Piyasasında İlginç Gelişmeler Oluyor Altın ve Döviz Piyasasında İlginç Gelişmeler Oluyor

Her gazetecinin başına gelmesi muhtemel bu yol kazası nedeniyle cezaevine girmek durumunda kaldım.  Şeriatın kestiği parmak acımaz. Türk yargıçlarına güveniyorum ve verilecek her karara saygılıyım, aslanlar gibi yatar çıkarım.

KALDIĞIM YERDEN DEVAM EDECEĞİM

Ağzı olan konuşmuş. Hakkımda atan tutanlar olduğunu haber alıyorum. Tutuklandım diye her şeyden elimi ayağımı çekecek bir halim yok. Şimdilik küçük bir mola verdim. Çıktığımda, Allah’ın izniyle kaldığım yerden, yolsuzlarla, arsızlarla, devlete, millete zarar verenlerle mücadeleye devam edeceğim, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

TİNGADER’deki yol arkadaşlarıma, okuyucularıma, hemşehrilerime ve tüm sevenlerime selamlarımı söylüyor ve dualarını bekliyorum.”