ISPARTAMIZIN VİTRİNİ OLACAK

SGK Müdürü Karagöz'ün acı günü SGK Müdürü Karagöz'ün acı günü

Isparta inşaat sektöründe birçok ili geride bıraktı.20-30 yıl önceki inşaatların projesi, kalitesi, kullanılan malzemeleri ile bugünküler arasında dağlar kadar fark var.
    Eski eskide kalmıştır. Önemli olan bugüne ve geleceğe bakmak.

    İnşaat sektöründe hizmet veren birçok müteahhittin yanı sıra, bu işin yap satını yapanlar da dahil ortaya konan eserler gerçekten de çok mükemmel.
    Yeni nesil yatırımcılar gözünü batıya ve teknolojiye çevirmiş, iletişim dünyasında hızlı adımlar atıyor ve sektördeki her türlü gelişmeyi takip edebiliyor.
    Şehrin birçok noktasında modern binaları görebiliyoruz. Hepsinin de müşterisi var. Sektöre yapılan yatırım satıcıya da alıcıya da para kazandırıyor. Yani iyi bir yatırım aracı.
    Şimdi sizlere bir yatırımdan bahsedeceğim. Projeyi düşünenleri öncelikle kutluyorum. Isparta’nın dünyaya açılan penceresi olmaya aday bu projede dört mevsimi yaşayabileceğiniz yeni bir yaşam alanı oluşturuluyor.

Şöyle ki, Toprağa ayağınızın değeceği, bahçesinde oturup semaverde çayınızı içebileceğiniz, gece yıldızları seyredip, sabah kuş sesleri ile uyanabileceğiniz, kış döneminde ise kayak keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz bir yer hayal edin. 

    İşte tüm bu hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek projenin adı A-Life DAVRAZ
    Davraz kayak merkezine 8 km
    Isparta il merkezine 12 km
    Isparta havalimanına 40 km
    Antalya havalimanı ve şehir merkezine 115 km
    Bu bölgede kayak sporunun dışında yamaç paraşütü, tırmanma ve yürüyüş sporları yapabileceksiniz. Gül ve lavanta ile hayallerinizi renklendirebileceksiniz.

    Isparta’nın kış sporlarında bölgenin en büyük kayak merkezi olan Davraz kayak merkezinin eteklerine kurulacak, yeni yaşam alanı ile ilgili söylenecek çok söz, yazılacak çok detay var ama bendeniz daha fazla detaya girmek istemiyorum. Size bir telefon kadar uzakta olan bu ayrıntılara ulaşabilmeniz için www.a-life.com.tr ve www.instagram.com/a.life.davraz/  internetten ayrıntılara ulaşabilirsiniz.
    Ben yine de hayranlıkla izleyeceğiniz görselleri ve bilgileri sizlerle paylaşıyorum. Bazen bir fotoğraf çok şeyi anlatabiliyor.

    Size küçük bir tüyo vereyim mi? Ben bir tane kendim için alıyorum. Sınırlı sayıdaki diğer villalara ulaşmak için acele edin.