İnternet teknolojisi sayesinde bugün telefonların çok iyi seviyelerde teknolojiyle bütün bir halde olduğunu söylemek mümkündür. Günümüzde oyunlardan tutun da dizi ve film izlemek gibi pek çok şeyi yapabildiğiniz mobil platformlarda zamanı daha eğlenceli hale getiriyoruz. Birçok oyunda oyun içi öğeler satın alırken, çeşitli dizi ve filmlerin indirildiği uygulamalarda da satın alımlar yapabilirsiniz.

İnternetten mobil platformlarda geçerli hediye kartları satın alabileceğiniz güvenilir siteler aracılığıyla uygulamalarınızda bu hediye kartlarından yararlanabilirsiniz. Herhangi bir platform içerisinde abonelik başlattıktan sonra kredi kartınızdan tekrar eden şekilde ödeme çekilmesi canınızı sıkıyorsa, bunun önüne geçmek adına Google Play kodu satın alabilirsiniz.

Telefonunuz Android bir cihaz ise kullanacağınız mağaza Google Play olurken bu konuda platform içerisinde cüzdanınıza yükleyeceğiniz 25 TL’den 1250 TL’ye kadar pek çok para birimlerini de dijital şekilde satın alabilir ve anında cüzdanınıza yükleyebilirsiniz. Mevcut aboneliklerinizde, ücretli oyun satın alımlarda ya da satın almak istediğiniz pek çok uygulamalar için direkt olarak bu cüzdan üzerinden harcama yapabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla birlikte oyun içerisindeki çeşitli etkinliklerde buluştuğunuzda, onlara dijital hediye kodu olarak sürpriz yapabilirsiniz. Oyun içi para birimi olan Roblox Robux para birimini arkadaşlarınız için satın alabilir ve arkadaşınızın oyun karakterine uygun şekilde zenginleştirmesine yardımcı olabilirsiniz.

Isparta Çiçek Siparişi Isparta Çiçek Siparişi

Dijital oyunların ve popüler uygulamaların yer aldığı IOS platformlarda kullanılan App Store için de hediye kartlarını, ister kendiniz için isterseniz de sevdikleriniz için satın alabilirsiniz. IOS platformda geçerli olan App Store hediye kartı satın alarak dilediğiniz arkadaşlarınıza bu hediye kartlarını gönderebilirsiniz.

Bu kart aynı zamanda App Store, iTunes, iCloud gibi çeşitli App Store hizmetlerinde de geçerlidir. Bu sayede dizi, film ve uygulama içerisinde aboneliklerden yararlanabilirsiniz. Oyun içerisinden paket alımlarını yüklemiş olduğunuz App Store hediye kartları sayesinde gerçekleştirebilirsiniz.