Buket Aydın'ın yerine Deniz Bayramoğlu geldi Kanal D Belli Başlı haber sunucusu Buket Kültürlü, dün sürpriz bir şekilde  Demirören Medya Grubu bünyesinde üstlendiği görevlerden yorulduğu ve yıprandığı gerekçesiyle istifa ettiğini duyurmuştu. Buket Okumuş'ın istifasından daha sonra Kanal D Asıl Haber Bülteni sunuculuğu görevine kimin getirileceği merak ediliyordu...
Kanaldan edinilen bilgilere tarafından Açık Fikirli'ın istifasının peşinde Kanal D Asıl Haber Bülteni sunuculuğu görevine Deniz Bayramoğlu'nun getirileceği öğrenildi. Demirören Medya Grubu çalışanlarına şöyle bir mesaj gönderildi: "Kanal D Asıl Haber Bülteni Spikeri ve Kanal D Haber Başkanı Sn. Buket Kültürlü ile Kurumumuzun yolları bugün (09.05.2020) itibari ile ayrılmıştır. 11.05.2020 tarihi itibari ile Kanal D Asıl Haber ekran yüzü olarak Sn. Deniz Bayramoğlu atanmıştır.Sn. Buket Aydınlatılmış'a devir yaptığı dönem boyunca kurumumuza vermiş olduğu emek ve sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerimizi iletir, Sn. Deniz Bayramoğlu'na yeni görevinde başarılar dileriz."
Kanal D Belli Başlı Haber Bülteni'ni sunmakla görevlendirilen Deniz Bayramoğlu, bu atamayla Show TV Ana Haber Sunucusu olan eşi Ece Üner'e de karşı taraf oldu.
Deniz Bayramoğlu, 1975 yılında Malatya'da doğdu. 1993 yılında İstanbul Üniversitesi'nde Çevre Mühendisliği bölümüne başladı ama gazeteci edinmek için 3 yılın sonunda eğitimini yarıda bıraktı. 2005 yılında ise benzer bölümdeki eğitimine devam etti.1997'de İngiliz ekonomi gazetesi Financial Times ile ortak çıkan Liberal Manzara'ta borsa haberleri yaptı. 6 ay sonradan dönemin kayda değer gazetelerinden biri olan Yeni Yüzyıl'da borsa muhabirliği görevini üstlendi. Sabahleyin grubunun bu gazeteyi satmasından sonradan benzer işi Sabahleyin gazetesinde sürdürdü. 1990'lı yılların sonları ile 2000 yılı başlarında Yeni Binyıl Gazetesi'nde ekonomi editörü ve parasal haber editörü olarak çalıştı. Keza Liberal Görüntü ve Gündem gazetelerinde de editörlük yaptı.CNN Türk'e katıldığı birincil dönemde borsa yorumcusu olarak ekrandaydı. sonradan İş Yemeği isimli programı hazırlayıp sundu. 2008-2009 yıllarında Pelin Çift ve Yüksek Dağ Özgen'le beraber "12-14 Güncel" adlı programı sundu. Hem bu kanalda Parametre ve Güne Merhaba programlarının da sunuculuğunu yaptı. 2013 yılında haber spikeri Ece Üner'le dünyaevine girdi. 2018 yılında Prof. Dr. Uğur Batı ile beraber "Dertli İnsandan Özgürlük İnsana" isimli kitabı çıkardı. Deniz Bayramoğlu, CNN Türk ekranlarında Gündem Özel programıyla izleyici karşısına çıkıyordu.
Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur