Denizli’nin Merkezefendi İlçe Belediyesi Okul Başkanları Meclisi’nin 3. döneminde Kazım Kaynak Anadolu Lisesi öğrencisi Reşat Işıktaş, Okul Başkanları Meclisi’nin yeni başkanı oldu.

Denizli’nin Merkezefendi İlçe Belediyesi tarafından 3 yıl önce ilçedeki liselerin başkanlarından oluşturulan ve Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan ‘Okul Başkanları Meclisi’nde seçim heyecanı yaşandı. 3. Dönem seçiminde tek aday olan Kazım Kaynak Anadolu Lisesi’nin okul başkanı olan Reşat Işıktaş, Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisi’nin de başkanlık görevine seçildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Okul Başkanları Meclisi Başkanı Reşat Işıktaş’ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek ‘Okul Başkanları Meclisi’ni oluşturmuştuk. Bu meclisimizin temsilcileri ilçemizdeki liselerin başkanlarından oluşuyor. Demokrasi kültürünü içselleştirmek amacıyla oluşturduğumuz meclis, Merkezefendimiz adına önemli çalışmalara imza atıyor. Seçimle Okul Başkanları Meclisimizin yeni başkanı olan Kazım Kaynak Lisesi öğrencisi Reşat Işıktaş’ı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.