Su arıtma cihazı filtreler yardımıyla suyu arıtarak içilebilir, sağlıklı ve temiz su elde etmeye yarar.

Rainwater.com.tr sitesi de evlere, işletmelere kiralama ya da satın alma yöntemleri ile arıtma cihazları satmaktadır. Siteye ilk girildiğinde müşterileri karşılayan ekranda, ücretsiz teklif alma olarak ayrılmış bir bölüm bulunuyor. Buraya bilgiler girilerek site tarafından müşterilerin aranması sağlanıyor. Köklü bir geçmişi bulunan markanın sitesinde ev, işletme ve kiralama olarak üç kategori bulunuyor. Kategorilerin üstüne tıkladığında ise müşterilerin ihtiyaçlarına göre ayrılmış seçenekler çıkıyor. Ev kategorisinde, su arıtma, genel daire arıtması, buzdolabı filtresi gibi seçenekler sunuluyor.

Evin Her Yerinde Sağlıklı Su

Ülkenin her yerindeki musluktan akan sular kireçli bir yapıdadır. Evlerin mutfak musluğundan akan suya bile birçok madde karışmaktadır. Temizlikte kullanılan su tam olarak temizlenmiş değildir. Ev tipi su arıtma cihazı ile evlerin her yerine temiz ve sağlıklı su akmaktadır. Su arıtma tankı istenilen bir yere veya lavabo dolaplarının içine monta edilmektedir. Bu şekilde uğraşmadan hem de tasarruflu bir şekilde içilebilir su elde edilmektedir.

Otel, Okul, Cafelerde de Sağlıklı Su için; Rainwater

Sitenin içerisinde hizmet sunduğu bir alanda işletmelerdir. Okul, otel, cafeler veya iş yerlerinin tamamına veya sebil hizmetiyle sağlıklı ve uygun bir şekilde temiz içme suyu sunulmaktadır. En iyi su arıtma cihazı hangisi diye düşünen kişiler, detaylı bilgiler verilen siteyi ziyaret ederek tüm sorularına yanıt alabilir, istenirse teklif alarak değerlendirme yapabilir.