Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, göreve geldiği günden bu yana esnaflarla bir araya geliyor, onların talep ve önerilerini dinliyor, yapılması gerekenlerle ilgili istişarelerde bulunuyor. Esnafın her zaman fikirlerine önem veren Başkan Başdeğirmen, esnaf buluşmalarına Pirimehmet Mahallesi Fevzi Paşa İlkokulu’nun arka kısmında bulunan esnaflarla devam etti.

Pirimehmet Mahallesi Muhtar Vekili Mehmet Bulut, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in mahallelerine önemli hizmetler verdiğini ifade etti. Bulut, “İsteklerimizi zaman zaman sayın başkanımıza iletiyoruz. İlgileri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, esnaf buluşmalarının amacının mahalleye ve esnafa faydalı hizmetler sunabilmek olduğuna değindi. Esnaf buluşmalarının faydalı olduğuna dair geri dönüşler aldıklarını belirten Başkan Başdeğirmen, esnafları tek tek dinledi, talep ve önerilerini aldı, sorularını yanıtladı.

Bir esnaf uzun yıllardır ITKM’nin duvarlarına bakarak zaman geçirdiklerini belirterek, “25 yılımız buraya bakarak geçti. Meydan AVM’yi siz açtınız. Hiçbir belediye başkanına oy vermedim ama siz aday olursanız veririm” derken esnaflar, “Meydan AVM’yi açtınız. Andık Deresi Bezirgan Şelalesi bölgesinde gezip görebileceğimiz bir yer yaptınız. Size teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

İranlı olduğunu ve İran yemekleri üzerine lokantası bulunduğunu dile getiren bir esnaf, “AVM’yi yapmak çok büyük işti, siz yapabildiniz. Sizden memnunuz. Yabancı esnaflar adına söz aldım. Daha önce İran’da belediyede çalıştım. Sizin çalışmalarınızı takip ediyorum, telefonumla çekip İran’daki belediyeye gönderiyorum. Belediyede nasıl iş yapılır diye bunları gönderiyorum. İşlerinizi takip ediyorsunuz. Müdürlerinizde talep ettiğimizde çözüyorlar. Türk vatandaşlarından ve devletten çok memnunuz. Teşekkür ederiz” diye konuştu.

Esnaflar Kirazlıdere’nin çok güzel bir yer olduğunu, Andık Deresi Bezirgan Şelalesi bölgesinin yeniden canlandırıldığını, mahallelere güzel hizmetler geldiğini, Andık Deresi’ne taşlardan yapılan köşe göbek halısının kendilerini duygulandırdığını belirterek, “İşlerinizin devamını diliyoruz. Çok memnunuz, teşekkür ederiz” dediler.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, esnaf buluşmalarının faydalı sonuçları olduğunu belirterek, esnaflara teşekkür etti.

İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinden Başdeğirmen’e ziyaret İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinden Başdeğirmen’e ziyaret