Kamuoyunda yakından takip edilen 2023 genel seçimleri için çalışmalar hız kesmeden devam ederken, Isparta'da kıyasıya bir yarış yaşanıyor.

AK Parti Isparta Milletvekili Adayı olarak birinci sırada yer alan Mehmet Uğur Gökgöz, CHP Isparta Milletvekili Adayı olarak listede birinci sırada yer alan H. Yalım Halıcı'yı kendi seçim bürosunda ziyaret etti.

Gökgöz ve Halıcı, seçimlerin ardından Isparta'nın hizmetlerine en iyi şekilde devam etmek için istişarelerde bulundular. Ziyaretin atmosferi oldukça samimi ve sıcak geçti.

Gökgöz, seçim sürecinde rakipleri ile dostane ilişkilerin sürdürülmesinin önemine vurgu yaparak, "Bizler rakiplerimizle yarışıyoruz, ancak bu yarış içinde birbirimize saygı duymalı ve dostane ilişkiler sürdürmeliyiz. Seçimlerin ardından da Isparta'nın hizmetlerine en iyi şekilde devam edebilmek için bir araya gelmeliyiz" dedi.

Soner Toros Vefatının 3. Yılında Dualarla Anıldı Soner Toros Vefatının 3. Yılında Dualarla Anıldı

Halıcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bizler de seçim sürecinde farklı görüşlerden olabiliriz, ancak Isparta'nın hizmetleri için bir araya gelerek, el ele vererek çalışmalıyız. İnanıyorum ki, seçimlerin ardından Isparta için güzel çalışmalar yapacağız" ifadelerini kullandı.

Bu samimi ve dostane ziyaret, seçim sürecindeki olumlu havanın da bir göstergesi olarak dikkat çekiyor. Isparta'da yapılacak olan genel seçimlerde, her iki adayın da Isparta'ya en iyi şekilde hizmet etmek için çaba sarf edeceği görülüyor.