Isparta'da nöbetçi eczaneler (3 Mayıs Cuma) Isparta'da nöbetçi eczaneler (3 Mayıs Cuma)

2019 Yerel seçimlerinde İYİ Parti ve CHP’nin ortak adayı olarak Belediye Başkanlığı seçimlerine giren BARO eski Başkanı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde yeniden aday olacağının sinyalini verdi.

Gökmenoğlu sosyal medyasından yaptı paylaşımda 2019 yılında Isparta’ya yapacağı hizmetleri noterden tasdiklettiğini belirterek bu projelerin sözde kalmayacağını ifade etti. İşte Gökmenoğlu’nun paylaşımı ve verdiği mesajlar:

Kıymetli Hemşehrilerim,

Sizinle 2019 Isparta Yerel Seçiminde yüzyüze geldik, kol kola yürüdük, sımsıkı kucaklaştık... Sizin o değerli teveccühlerinizi alabilmiş olmanın huzuru ve mutluluğunu halen yaşıyorum, ömür boyunca da yaşayacağım. Bu özverili büyük mücadeleyi önce çocuklarıma sonra Allah nasip eder de ömür verirse torunlarıma gururla anlatacağım. Şimdi bu büyük mücadele Isparta da Genel Seçimlerde İttifakların Milletvekili Adayları ile devam edecek.

Hem maddi hem manevi çok yıpranacaklar. Yorulacaklar. Ailelerini uzunca bir süre istedikleri gibi goremeyecekler. İş yerlerinde bazı işleri aksayabilecek. Belki de sosyal çevresinde yalnız kalma pahasına bu yolda Cesurca yürüyecekler.

Bu Mücadelede, Allah her birinden razı olsun ki bizleri en iyi şekilde temsil edebilmek için kendilerini bir adım öne çıkardılar. Yolları açık ve sonu Ankara olsun inşallah. Bu arada telefonla ve mesajlarıyla bana ulaşan yüzlerce gönül dostlarıma şükranlarımı sunarım. Öncesinde de sosyal medyada ifade ettiğim üzere, benim idealim Isparta' ya Hizmet etmek. Öncesindçe de,sonrasında da ileride de. Gönül dostlarım rahat olsun, Allah izin verirse Noterde Tastiklettirdiğimiz Isparta Projelerimiz, sözde kalmayacak, hepsi gerçek olacak, çünkü söz verdik.

2023 Genel Seçimlerinin Önce Ülkemiz, Sonra Ispartamız için Hayırlı ve Uğurlu olmasını diler, huzurlu bir seçim süreci içerisinde, Tüm Adaylara Başarılar dilerim. Av Gökmen Hakkı Gökmenoğlu