Her mevsim tarzınızla göz doldurmayı seviyorsanız vazgeçemeyeceğiniz aksesuarlardan biri de şapkanız olacaktır. Tarzınız ne olursa olsun, size uygun bir şapka modeli mutlaka bulacaksınız. Eğer spor giyinmeyi seviyor, spor şapkalarla da tarzınızda bir bütünlük sağlamayı amaçlıyorsanız, size Hatquarters internet sitesinde satılan Goorin Bros şapka modellerini incelemenizi tavsiye ederiz.

Şapka Kullanmayı Neden Severiz?

Şapkalar tarzımızla bütünlük sağlayan ve girilen ortamlarda oldukça dikkat çeken aksesuarların başında gelmektedir. Sadece kış mevsiminde kullanılan bereler veya yaz mevsiminde kullanılan spor şapkalar değil. Her tarz şapka dikkatleri üzerinize çekmek için oldukça işe yarayacaktır.

 Şapka takmak aslına bakarsanız biraz cesaret isteyen bir konudur. Yani kombine şapkayı yakıştırmak oldukça zordur ve üzerinde düşünülmesi gereken bir konudur. Eğer siz aksesuar olarak şapkayı tarzınıza ve kendinize yakıştırabiliyorsanız, kendinden emin tavrınızla enerjinizi kolaylıkla yükseltebileceksiniz.

Sade giyinmekten hoşlanıyor olabilirsiniz. Ya da dikkatleri üzerinize giyimle değil de kullandığınız aksesuarlarla çekmek istiyor da olabilirsiniz. Eğer düşünceniz bu yöndeyse şapkalar oldukça işinize yarayacak. Sıradan bir kıyafeti dikkat çekici hale getirmek çoğu zaman bir şapka takmak kadar basit.

Her şapka her yüz hattına yakışmaz. Ama yakışınca da yüzü ve kişiyi oldukça farklı ve dikkat çekici hale getirir. Yani kendinizi olduğunuzdan daha havalı hissetmek için şapka tercihinizi yüz hatlarınıza göre yapabilirsiniz. Şapka sizi başkalaştıran harika bir aksesuardır.

Son olarak şapkanın işlevselliği saymakla bitmez. Kış mevsiminde soğuklardan korunmanızı sağlarken yaz mevsiminde güneşin yakıcı ve kavurucu sıcaklarından korunmanıza yardımcı olur. Bunun dışında saçlarınızı kestirdiniz ve beğenmediğiniz saç modelini gizlemek mi istiyorsunuz? Takacağınız güzel bir şapka ile bu oldukça kolay. Kendinizi gizlemek istediğiniz her an şapkalar hemen başınızın üzerinde.

Dikkat Çekici Goorin Bros Şapka Modelleri

Spor giyinmekten hoşlanıyorsanız Goorin Bros şapka modelleri tam size. Yaz mevsiminde sıcaklardan korunurken aynı zamanda şıklığınızı da göstereceğiniz Goorin Bros şapkalar Hatquarters internet sitesinde ve İstinye Park mağazalarında sizleri bekliyor. Ayrıca bu şapkalar sadece yaz mevsiminde değil, aşırı soğuk olmayan tüm havalarda oldukça tercih edilebilen harika seçeneklerdir.

Peki Goorin Bros’ta oldukça tercih edilen şapka modelleri nelerdir? Goorin Bros denildiği zaman akla gelen ilk şapka modellerinden biri aslan figürlü şapka modelidir. Hayvan figürlü şapka modelleri arasında oldukça dikkat çeken aslanlı şapka modeli ile kendinizi oldukça güçlü hissedeceksiniz.

Goorin Bros King (Aslan figürlü) şapka modeli kahverengi ve siyah renk seçenekleri ile satışa sunulmaktadır. Kahverengi renk seçeneğinin arka kısmında yer alan fileler siyah renktedir ve şapka muhteşem bir renk uyumu yakalamıştır. Siyah şapka modelinin ön kısmında yer alan bölüm beyazdır ve arka kısımdaki fileler siyahtır. Siyah beyazın eşsiz uyumu ile oldukça şık kombinlere imza atabilirsiniz.

Dolar kuru o tarihte 40 lirayı aşacak Dolar kuru o tarihte 40 lirayı aşacak