Gül Küçük Sanayi Sitesi içerisinde bulunan güvenlik kameraları günümüz teknolojisine uygun şekilde yenileniyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, daha önce sanayimiz içerisine kurdurmuş olduğumuz ve büyük başarı sağladığımız güvenlik kamera sistemleri yenileniyor.

Günümüz teknolojilerine uygun şekilde kurulumu yapılan güvenlik kameraları hakkında konuşan Boyacı, güvenlik kameralarımız sayesinde sanayimiz içerisinde yaşanabilecek hırsızlık ve asayiş olaylarının önüne geçileceğini belirtti. Ayrıca güvenlik kameralarından elde edilen görüntüler emniyet ekipleri tarafından da izlenebiliyor ve emniyet ekipleri görüntüleri alıyorlar. Kameralar gündüz ve gece kayıt yapabilen ve çözünürlüğü yüksek kameralar. 

Eğirdir'de 'Minik Eller Büyük Hayaller' etkinliği Eğirdir'de 'Minik Eller Büyük Hayaller' etkinliği

Özellikle drift yapan ve araba döndüren araç plakalarının emniyet ekipleriyle paylaşılacağının uyarısında bulunan Boyacı, araç döndürenleri uyardı. Hurda toplayan araçların ve at arabalarının geceleri sanayi içerisine girmesinin yasak olduğunu belirten Boyacı, hurda toplayan araçların ve at arabalarının görüntülerinin emniyet ekiplerine verildiğini söyledi.

Sabah 09.00 dan önce giren hurda toplayan araçlara ve at arabalarına ceza uygulanacağını belirtti. Gül Küçük Sanayi Sitesinin başıboş olmadığını söyleyen Boyacı, hem kooperatifimiz hem de sanayi yaptırma ve yaşatma derneğimiz sanayimize sahip çıkıyor ve hizmet vermeye devam ediyor.