Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin ÇELİK ve yönetim kurulu üyeleri ve Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai ŞAHİN ve yönetim kurulu üyeleri Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi yönetimini ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin ÇELİK, Gül Küçük Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren sanayici, esnaf ve sanatkarın her zaman yanlarında olduklarını ve her zaman büyük küçük demeden yardımcı olacaklarını söyledi. Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet BOYACI’ nın yaptığı çalışmaları takdir ettiklerini söyleyen ÇELİK, sanayinin gelişmesi için ve eğitime verdiği desteklerden dolayı Boyacı’ya teşekkür etti.

Kazanın Hemen Ardından Vatandaş Yetkililere Çağrıda Bulundu Kazanın Hemen Ardından Vatandaş Yetkililere Çağrıda Bulundu

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai ŞAHİN’ de Gül Küçük Sanayi Sitesin’ de tarım ve hayvancılıkla ilgili üretim yapan firmalara her zaman yardım edeceklerini, sıkıntı yaşayan tüm esnafları Ticaret Borsamıza bekliyoruz dedi. Isparta’nın kalkınması için ele ele birlik beraberlik içerisinde çalışacaklarını söyleyen ŞAHİN, bunun için tüm kurum ve kuruluşlarla istişare edeceklerini belirtti. Ayrıca Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifinin her zaman yanlarındayız dedi.

Ziyaretten dolayı Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin ÇELİK ve yönetim kurulu üyelerine ve Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai ŞAHİN ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür eden Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BOYACI, yönetimim, üyelerim ve esnaflarımız adına şükranlarımı sunuyorum dedi. Esnaflarımız, sanatkarlarımız ve çalışanlarımız ülkemizin bel kemiğidir diyen Boyacı, bir sanatkar kolaylıkla yetişmiyor. Yetişen sanatkarlarımıza desteklerinden dolayı Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ve Isparta Ticaret Borsası başkanlarımıza çok teşekkür ederim. Ayrıca sanayimizde eğitim veren TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine verdikleri desteklerden dolayı da kendilerine şükranlarımı sunuyorum dedi.