Isparta'da Hafta Sonu Sağanak Yağmur Bekleniyor Isparta'da Hafta Sonu Sağanak Yağmur Bekleniyor

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından mahallelerdeki sosyal tesisler günün şartlarına uygun hale getirilirken, Vatan-Ayazmana ve Akkent Mahallelerine yeni sosyal tesisler inşa edildi. Modern Evler Mahallesi Sosyal Tesisi inşaat çalışmalarında da sona gelindi. Gülevler Mahallesi’nde Gülevler Camiinin yan tarafında bulunan ve günün şartlarına uygun olmayan muhtarlık binasının yerine de 2 katlı modern bir sosyal tesis inşa ediliyor. Sosyal tesis için yapım ihalesi gerçekleştirilmesinin ardından başlayan çalışmalar aralıksız sürüyor.

Gülevler Mahallesi’nde sağlık ocağı olmaması dolayısıyla vatandaşlar, farklı bir mahalledeki sağlık ocağına gidiyordu. İnşa edilen sosyal tesis sayesinde mahalleye sağlık ocağı da gelecek. Sağlık ocağının yanı sıra sosyal tesis içerisinde muhtarlık ofisi, eczane ve Kur’an Kursu da yer alacak.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gülevler Sosyal Tesisi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi, çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Gülevler Mahallesi’ne güzel bir sosyal tesis yapıldığını, daha önce mahallede bulunmayan sağlık ocağının da sosyal tesis içerisinde yer alacağını söyleyen Başkan Başdeğirmen, “2 hekimli bir sağlık ocağı olacak. Kur’an Kursumuzu da daha önce birkaç kez geldim, gördüm. Dar ve çok kullanışlı değildi. Lavabolar, tuvaletler kullanılamaz haldeydi. Çok güzel bir yapı oluyor. Eczane yoktu, eczane yeri yaptık, muhtarlık odası yaptık. Burada hem ISMEK kursları vereceğiz hem de Kur’an Kursumuz olacak. Çok amaçlı bir sosyal tesisimiz oldu. Arka kısma da yeni bir tuvalet yapılıyor. Yeni dönemde ihtiyaca ve vatandaşlarımızın taleplerine göre hizmete devam edeceğiz. Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Mahallelerine sosyal tesis kazandırılacak olmasından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden Gülevler Mahallesi Muhtarı Mehmet Naci Ökten, “Tuvaletimiz de bizim için önemliydi. Koku yapıyordu, şimdi yeniden yapılıyor. Çok güzel bir sosyal tesis oluyor” diye konuştu.

Haber Merkezi