Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Belediye Başkan Adayı ve MHP Lideri Bahçeli’nin Başdanışmanı Yusuf Ziya Günaydın, katıldığı Labirent programında rakiplerinin gündeme getirdiği, 13 yıl önceki Isparta Belediyesi davası ile ilgili konuştu.

“Cumhuriyet'in 100. Yılında 100 Kadın 100 Eser” “Cumhuriyet'in 100. Yılında 100 Kadın 100 Eser”

15 Temmuz süreci ile o dönemki operasyonun FETÖ marifetiyle yapıldığının gün yüzüne çıkmasına rağmen, bugün kirli propaganda olarak kullanılmaya çalışan dava sürecini anlatan Günaydın, “Biz o davadan 13 sene evvel hepimiz beraat ettik. Ben 165 yılla yargılandım. Bizi yargılayanlar, bakın açık ve net söylüyorum. En tepesinden en altına kadar. Valisinden emniyet müdürüne, savcısından dinleme yapan polisine kadar hepsi FETÖ’den ceza aldı ve hepsi hala hapiste. 15 Temmuz sürecinde bu çok net bir şekilde ortaya çıktı. Şimdi çıkıp bunu gündeme getirmenin de bir anlamı var tabi” dedi.

Günaydın, Başdeğirmen’e de seslenerek “Sen arkadaşlarını satan bir adamsın. Ya bilmeden konuşuyorsun, ya da senin hafızanda büyük dengesizlikler var. O gün bizi yargılayanlar senin ahbabındı. Ama şimdi onlar hapiste bak ben buradayım. Gereksiz konuşuyorsun, boşsun” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi