Isparta'da nöbetçi eczaneler (3 Mayıs Cuma) Isparta'da nöbetçi eczaneler (3 Mayıs Cuma)

‘Halıkent Mahallesi Mahalle Buluşması’nda konuşan MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Kentsel dönüşüm Isparta için şart olmuştur. Mahallemizin baştan sona kadar ihtiyacı olan bütün binalarımızın dönüşümünü sağlayacağız. Isparta birinci derece deprem bölgesi, bunu aklımızdan çıkarmamamız lazım” dedi.

Kentsel dönüşümle ilgili çeşitli temaslar içinde olduğunu anlatan Günaydın, “Biz bu konuyu çok ciddiye alıyoruz. Çok çeşitli temaslarım var. Net söylüyorum; kentsel dönüşümü Isparta’da Yusuf Ziya Günaydın’dan başka kimse yapamaz. Biz Gülistan Mahallesi’nde kentsel dönüşümü başlatmıştık. Depreme dayanıklı binalar yapmıştık. Şimdi, kentsel dönüşüme başlamış bir memlekette 5 sene içinde bir tane uygulama yaptılar mı? Yapmadılar, yapamazlar. Şimdi yapacağız, edeceğiz diyorlar. Yapamayacaksın işte, belli. Yapabiliyordun madem, 5 senede yapsaydın. Yapamıyorsun, çekil kenara biz yapalım” dedi.

CEBİNİZDEN 5 KURUŞ ÇIKMADAN

KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPACAĞIZ

“Isparta halkının lehine çalışacağım” diyen Günaydın, “Şimdi benim bir hedefim var. Bu kentsel dönüşümü tamamlamak. Bunu yaparken de Isparta halkının lehine yapmak. Sizin cebinizden 5 kuruş çıkarmadan bu işi yapacağım. Geldiğimiz gün başlayacağız bu işe” diye konuştu.

Haber Merkezi