ISPARTA GÜNE, GÜNAYDINLA BAŞLADI;

Isparta'lı Belediye Başkanlığında, MHP adayı Yusuf Ziya Günaydın dedi.Sayın Günaydın'ı zor günler bekliyor.Neden derseniz;

İktidar partisinin Belediye Başkanı olmaması büyük dezavantaj olacaktır.Bunu ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz.Dilim döndüğünce şimdiden bazı tahminlerde bulunmaya çalışacağım.
 

İktidar ile Belediye arasında her ne kadar rekabet olmayacağı her kesime eşit davranılacağı söylense de, bunun böyle olmadığının ve olmayacağının , geçmişte örneklerini gördük. Bu bağlamda İktidar Partisi rakip, Millet vekillerinin üçü rakip partiden seçilmiş vekiller, Yusuf Ziya Günaydın'ın işini zorlaştıracağı kanaatindeyim. 
 

Vatandaşın gözü başlıklı yazımda bahsetmiştim. Isparta halkı siyaseti iyi bilir, kimin geleceğini, kimin de artık gitmesi gerektiğini iyi bilir.Bunu geçmiş dönemlerde göstermiştir. Isparta halkı yıkılmaz denilen kaleleri bile yıkmış siyasi güce sahip bir halktır, demiştim. İşte Isparta"lı, siyaset konusunda yediden yetmişine bu konuda uzmanlaşmıştır. 

Isparta'lı önceki seçimde, bir arayışa girmiş ve bu arayışını AKP ve iktidar partisi adayı konusunda, takdirlerini kullanmışlardır.Ancak Sayın Balaman'ın doğru karar olmadığı düşüncesiyle, bu seçimlerde de takdirlerini Sayın Yusuf Günaydın'dan yana değiştirmiştir. 

Isparta halkı sayın Günaydın'a yeniden bir kredi daha vermeye karar vermiştir. Ben Sayın Günaydın'ın bu krediyi iyi kullanması gerektiğini düşünüyorum.Isparta halkı verdiği kredinin iyi kullanıldığını görürse, bir sonraki seçimlerde kredisini artırır, şayet iyi kullanılmadığını görürlerse geri alırlar. Sayın Günaydın, yarından tez yok, yarın seçim varmış gibi çalışırsa kredisini artırır. Milletin verdiği bu karar çok önemlidir. Sayın Günaydın verilen bu kredinin karşılığını, yapacakları hizmetlerle Isparta"ya ödemelidir. Sayın Günaydın kesinlikle geçmişle uğraşmamalı geleceğe bakmalıdır.

Geçmişleri ile uğraşanlar, önlerini göremezler. Sandıktan çıkan millerin iradesi çok önemlidir. Rehavete kapılmadan milletin verdiği bu emanete sıkı sıkıya sarılıp, geçmişe sünger çekip, yarınlar için çalışılmalıdır. 

Sayın Günaydın MHP nin değil tüm Isparta'lının Belediye Başkanı olmalıdır, Seçim sonuçlarının Sayın Günaydın'a ve  Isparta'mıza hayırlı olmasını diliyorum. 

Sağlıcakla kalın.