MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın 14 Mart Tıp Bayramı öncesinde Isparta Şehir Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Başkan Başdeğirmen’e ziyaretler sürüyor Başkan Başdeğirmen’e ziyaretler sürüyor

Başkan Adayı Günaydın’a; MHP İl Başkanı Önder Topçu, Milletvekili Hasan Basri Sönmez ve Merkez İlçe Başkanı Oğuzhan Pesen de eşlik etti.

** SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÇİÇEK

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Milletvekili Hasan Basri Sönmez ve MHP heyeti Şehir Hastanesi’nde çalışan sağlık çalışanlarını görev yerlerinde ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Tüm sağlık çalışanlarının büyük bir fedakarlık örneği göstererek görev yaptıklarını söyleyen Başkan Adayı Günaydın, “İlimiz sağlık yatırımları ve sağlık çalışanlarımız açısından son derece şanslı illerden bir tanesi. Tüm sağlıkçılarımız olağanüstü bir gayret ve fedakarlıkla çalışmalarını sürdürüyorlar. Sağlık çalışanlarımız en son pandemide büyük fedakarlıklar gösterdiler. Yeri geldi günlerce uyumayıp aylarca ailelerini bile göremediler. Ama onların bu olağanüstü çalışması ile o zor günleri atlattık. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Haber Merkezi