Kamu ve özel sektör kurumlarını genç yeteneklerle buluşturan “Güney Kariyer Fuarı(GÜNKAF)” bu yıl Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde 18-19 Mart 2022 tarihlerinde Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilecek. 
Yüzlerce kamu ve özel sektör kurumu gençlerle buluşacak
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda 2019 yılında “Yetenek Her Yerde” teması ile genç yetenekleri bir araya getirmek amacıyla başlatılan bölgesel kariyer fuarları; 2022 yılında da gençleri iş dünyası ile buluşturmaya devam ediyor.
Bu kapsamda; Süleyman Demirel Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi, Antalya Akev Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Konya Teknik Üniversitesi, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi,  Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Konya Karatay Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi paydaşlığında hazırlanan fuarda, yüzlerce kamu ve özel sektör kurumu gençlerle bir araya gelecek.
40 bini aşkın öğrenci ve mezunun katılımı bekleniyor
Isparta, Burdur, Antalya, Afyonkarahisar, Karaman ve Konya illerinden 16 üniversitenin paydaşlığında hazırlanan GÜNKAF’a bölge üniversitelerinden 40 bini aşkın öğrenci ve mezunun katılımı bekleniyor. 
Akdeniz Bölgesinin en kapsamlı kariyer fuarı GÜNKAF’ta siz de yerinizi alın
Firmalar GÜNKAF’ta, ihtiyacı olan pozisyonlara uygun öğrencileri tanıyıp iş ve staj imkanı sağlayabilecek. Mülakatlar, eğitimler, seminerler, örnek olay çalışmaları ve atölye çalışmaları düzenleyerek öğrencilerin yeteneklerini keşfedebilecek. Öğrencilere kariyer planlaması konusunda destek olabilecek. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda üniversitelerin hizmetine sunulan hızlı ve doğru istihdamın sağlanması için, çevrimiçi bir platform olan “Yetenek Kapısı” platformu ile paydaş üniversite öğrencilerine ve mezunlarına erişim sağlayabilecek.
Gençler, GÜNKAF ile kendini keşfetme imkânı bulacak
Öğrencilerin kendilerini yakından tanımaları ve kendi ilgi alanları, becerileri, tercihleri, özellikleri, güçlü yanları ve yaşam amacına en uygun kariyer yolunu belirleyip bu yolda ilerleyebilmeleri önem arz etmektedir.
GÜNKAF, bilimsel bir tabanda öğrencilerin kendi özelliklerinin farkına varmasını, kariyerlerine dışarıdan bakma şansı yakalayabilmesini, yeni bir gelecek yaratmak için fark yaratan kariyer projeleri üretmelerine olanak sağlamayı amaçlamaktadır. 

Eğirdir'de Domates Yüklü Tır Yan Yattı 2 Yaralı Eğirdir'de Domates Yüklü Tır Yan Yattı 2 Yaralı