Isparta'da bulunan bir zincir markette meydana gelen hırsızlık olayında, kasadan para ve sigara çalınması üzerine polis harekete geçti. Polisin yaptığı araştırmalar sonucunda, marketin bulunduğu sitede bina görevlisi olarak çalışan S.K. isimli şüpheli gözaltına alındı ve tutuklandı.

S.K.'nin, markete sık sık gelmesi nedeniyle çalışanların güvenini kazandığı tespit edildi. Şüphelinin, önceden keşfini yaptığı iş yerine maskeli bir şekilde gelerek güvenlik kameralarını devre dışı bıraktığı ve kabloları keserek içeri girdiği belirlendi. Kasayı açarak içinden 31 bin 582 lira ile 40 paket sigarayı çaldığı anlaşıldı.

Olayın ardından Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri, iş yerlerine ait çevre güvenlik kameraları ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarından elde edilen yaklaşık 36 saatlik kayıt incelemesi yaptı. Bu inceleme sonucunda, S.K. bir gün sonra yapılan operasyonla yakalandı. Şüphelinin sakladığı para ve malzemeler, tavan arasında bulunarak market yetkililerine teslim edildi.

Gözaltına alınan S.K., mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı. Hırsızlık olayı, güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

İmam Hatip Ortaokuluna 5. Sınıflar için sınavla öğrenci alınacak İmam Hatip Ortaokuluna 5. Sınıflar için sınavla öğrenci alınacak