Bayram Haberleri

bayram haberleri ve güncel bayram gelişmeleri, bayram ile ilgili tüm video, bayram fotoğrafları ve bayram haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ilimizdeki okullarda çeşitli gösteri ve etkinliklerle kutlandı.

Isparta

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin 104. açılış yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

Isparta

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Vali Baruş makamını TED Isparta Koleji İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Ecemsu Yıldız’a...

Isparta

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, “Ramazan Bayramı süresince yaklaşık 50 bin vatandaşımızı bedava taşıdık” dedi.

Isparta

Ramazan Bayramı tatili sona erdi. Isparta’da otellerin bayram süresince boş olduğu bazı otellerin tatilde işyerlerini kapattığı görüldü.

Isparta

Vatandaşlar Ramazan Bayramında Kirazlıdere Cam Seyir Terasa yoğun ilgi gösterirken, Isparta’nın panoramik güzelliklerini izleme fırsatı buldular.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ailesi ve gazi ile ailesini ziyaret etti.

Isparta

Vali Aydın Baruş, Ramazan Bayramı dolayısıyla uygulama ve yol kontrol noktalarında görev yapan kolluk kuvvetleri ile 112 Acil Çağrı Merkezi,...

Isparta

Isparta Valiliği koordinesinde, Isparta Belediyesi, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Esnaf ve Sanatkârlar Odaları ve Isparta Ticaret borsası tarafından...

Isparta

Ramazan Bayramı nedeniyle Isparta'da Berber, Kuaför ve Güzellik salonları gece geç saatlere kadar hizmet verecek.

Isparta

Ramazan Bayramı, özel ritüel ve gelenekleriyle kutlanan önemli bir dini bayramdır. Bu gelenekler, bayramın ruhunu ve anlamını yansıtıyor.

Isparta

Bayram tatilinin başlamasıyla birlikte milyonlarca insan, akraba ziyareti ve tatil gibi nedenlerle bulunduğu şehirden ayrılmaya başladı.