Sadece Isparta’nın değil bölgenin de cazibe merkezi haline gelen cam seyir terası şehir dışından da çok sayıda vatandaşı ağırlıyor.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in projeleri arasında yer alan Kirazlıdere’ye 2,5 metre genişliğinde ve 35 metre uzunluğunda yürüyüş yolu, 16 metre çapındaki 300 metrekarelik cam alanıyla yerden 25 metre yükseklikte Türkiye’nin en büyük seyir terası olarak inşa edilen cam seyir terası Cumhuriyetin 100’üncü yılında 28 Ekim 2023 tarihinde hizmete girmişti. Cam seyir terası hizmete girdiği günden bu yana Isparta ve şehir dışından gelen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Ramazan Bayramı boyunca vatandaşlar, cam seyir terasta Isparta’yı farklı açıdan izleme fırsatı bulurken, bol bol fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdiler. Her gün günbatımına kadar ziyaret edilebilen Kirazlıdere Cam Seyir Terası, akşamları ışık şovlarıyla şehre ayrı bir renk katıyor.

Aynı anda belli bir ziyaretçi sayısının alındığı cam seyir terası gezmek isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Şehir dışından gelenler de cam seyir terası sayesinde Isparta’yı farklı bir açıdan izleme fırsatı buldu.

Sobadan zehirlenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı Sobadan zehirlenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Özge Çelik