Yenişarbademli Haberleri

Yenişarbademli haberleri ve güncel Yenişarbademli gelişmeleri, Yenişarbademli ile ilgili tüm video, Yenişarbademli fotoğrafları ve Yenişarbademli haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Yenişarbademli belediye başkanı Mehmet Akif Özata, ilçe başkanı Osman Tiryaki ve belediye meclis üyesi adayı Emin Çankal, trafik kazası geçirdi.

Isparta

CHP Isparta Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Hikmet Yalım Halıcı yerel seçim çalışmaları kapsamında Isparta Yenişarbademli İlçesini ziyaret etti.

Isparta

AK Parti’de Yenişarbademli Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterilen Mehmet Akif Özata, ilçede yüzlerce araçlık konvoy ve coşkulu kalabalık tarafından sevgi...

Isparta

AK Parti’nin yeni Yenişarbademli İlçe Başkanı Tiryaki’ye görevi bugün genel merkezde tevdi edildi.

Isparta

2.360 hektarı su ile buluşturacak olan Yenişarbademli Barajı Projesi için 2024 Yılı Yatırım Programı'na 110 milyon TL ödenek tahsis edildi. 

Isparta

Isparta’nın sevilen isimlerinden Hakkı Yılmaz tedavi gördüğü Şehir Hastanesinde vefat etti. Cenazesi yarın toprağa verilecek.

Isparta

Her ay düzenli olarak ilçelere çalışma ziyareti gerçekleştiren Vali Aydın Baruş Yenişarbademli ilçesini ziyaret etti.

Isparta

Yenişarbademli İlçesine bağlı Gölkonak Köyünde 2 dönüm alana kurulan topraksız serada çilek üretimi gerçekleştiriliyor.

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Adayları M. Tamer Cantekin ve Hüseyin Yıldızhan seçim çalışmaları kapsamında dün Aksu ve Yenişarbademli’ye gittiler.

Isparta

Isparta Yenişarbademli eski belediye başkanı Mustafa Erdem, Antalya CHP'nin 4. sıra milletvekili adayı Mustafa Erdem ile isim ve soy isim...